Tarvitsetko apua?

LED-Discopallo

31,90 €
Sis. alv
- +
Koristeellinen discopallo, joka sopii roikkumaan niin makuuhuoneen kuin vaikka olohuoneenkin kattoon illanistujaisia piristämään. Nappulat kaakkoon, valot välkehtimään discopallosta ja katsotaan kuka oikein onkaan parkettien partaveitsi ja kenen tanssiliikkeet vetävät vertoja John Travoltalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lauantai-illan huumaa omassa kodissasi: leveitä lahkeita, isoja kampauksia, mukaansa tempaava rytmi ja peilipallon välkehtivä valo tanssilattialla. Upea disco-pallo antaa sinulle mahdollisuuden luoda 70-luvun yökerho omaan kotiisi. Mikään ei kruunaa kotibileiden koristelua niin kuin upea disko-pallo, jonka voit kiinnittää kattoon antamaan viimeisen silauksen juhlatyyliin.

Toki ajaton ja iätön peilipallo sopii nuorempaankin makuun ja käy oikein hyvin koristamaan kenen tahansa pienemmän tai isomman bilehileen kotia. Pop laulajan urasta haaveilevan teinin huoneeseen tämä koriste sopii paremmin kuin hyvin. Valojen vilkkuessa, on hyvä hioa viimeisimpiä tanssikuvioita tai vanhempienkin heittää vapaalle näyttää miten lantioon saadaan vielä liikettä.

Ikoninen disco-pallo on meille kaikille oikein tuttu musiikkivideoista ja varsinkin 70-luvun elokuvista. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia tämä upea esine ilahduttamaan itseäsi ja katsella led-valon valon välkkymistä peilipallosta.

Tuotetiedot

LED-Discopallo

  • Pakkaussisältö: 1 LED-Discopallo
  • Koko: Ø n. 20 cm
  • punainen, vihreä ja sininen LED valo
  • Kiinnitetään kattoon koululla
  • Toimii 3 AA paristolla (ei kuulu pakkaussisältöön)
  • LED valo heijastuu tilaan pallosta luoden hienon disco-efektin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T08:45:03+00:00