Tarvitsetko apua?

LED-kynttiläsetti

17,90 €
Sis. alv
- +
Tilasitteko turvallista tunnelmaa? Nämä kauniit kynttilät ovat siitä erikoiset, etteivät ne pala ”oikeasti”. Kynttilän sisällä välkkyvä valo tosin näyttää aivan oikealta liekiltä. Turvallista ja fiksua, mutta ennen kaikkea rentouttavaa ja romanttista tunnelmaa – vain paristoilla ja napin painalluksella!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Rakastatko kynttilän hehkua huoneen nurkassa, lämmintä pehmeää valoa yöpöydälläsi tai kynttilän liekin epätasaista liikettä? Niinhän meistä jokainen! Kynttilöissä on kuitenkin aina myös oma vaaransa, etenkin nukahtamista tai lapsiperheen elämää ajatellen. Nyt näihin huoliin on olemassa kuitenkin helppo ratkaisu!

Nämä kaksi LED-kynttilää tulevat kotiisi kaukosäätimen kanssa. Vain kolme AAA-paristoa (eivät sisälly toimitukseen) ja napin painallus vaaditaan, että saat huoneisiisi lämmintä tunnelmaa. Sytyttyään nämä kynttilät hohkaavat keltaisenoranssia valoa, ja tarjoavat uskomattoman aidontuntuisen liekin loisteen ja välkehdinnän. Huoneesi alkaa jopa tuoksua kynttilänomaisesti kevyesti vaniljalle. Uskomatonta!

Tilattuasi tämän kynttiläsetin saat paitsi kauniin ja kodikkaan tunnelman, myös huolen pois harteiltasi. Näihin kynttilöihin ei voi polttaa isoja eikä pieniä sormia! Sinun ei myöskään tarvitse stressata siitä, mitä tapahtuu, jos jätät kynttilät palamaan tai nukahdat vahingossa. Kerrassaan täydellinen lahja ihmiselle, joka haluaa käpertyä sohvalle kynttilänvaloon ja rentoutua huolehtimatta. Rentoutusharjoitus ei katkea katastrofiin tämän LED-setin kanssa. Hanki itsellesi tai lahjaksi turvallista tunnelmaa!

Tuotetiedot

LED-kynttilät todentuntuisella liekkivalolla

  • Toimitukseen sisältyy: 1 x CR2025–paristo kaukosäätimelle
  • Kynttilöille tarvitaan 3 x AAA-paristoja (eivät sisälly toimitukseen)
2020-10-22T00:54:47+00:00