Tarvitsetko apua?

LED-valaisin Haamu

4,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pieni ja hauska haamulamppu tuo valoa vaikkapa yöpöydälle, hyllylle tai kaapin päälle. Suloinen haamuhahmo on kiva sisustuselementti kaikille, jotka pitävät haamuista ja hauskoista haamutarinoista. Tämä LED-valaisin ei ole lainkaan pelottavan näköinen, joten se sopii myös lapsille ja vaikkapa yövaloksi lastenhuoneeseen. Haamuvalaisimen voi vaikka ajatella karkoittavan pahoja haamuja pois hyvällä valollaan ja nukahtaminen voi olla siksi helpompaa. Valaisimen muovinen pinta näyttää aivan siltä, että se olisi tehty pienistä jäärakeista. Haamun ystävälliset kasvot ja valaisimen kaunis pinta tekevät lampusta hauskannäköisen sekä ilman valoa että valon kanssa. Tilaa tästä hyvä haamu pahoja haamuja karkoittamaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Haamu-valaisin on paristokäyttöinen ja siitä syystä valaisin on helppo asettaa haluttuun paikkaan ilman sähköjohtoja ja pistorasioita. Valaisinta voi käyttää hyvin vaikkapa öisin antamaan pientä valoa matkalla kylpyhuoneeseen tai pitämään pientä valaistusta yllä lastenhuoneen hyllyn päällä.

Mikäli halutaan järjestää juhlat haamu-teemalla, kannattaa näitä valaisimia tilata useampia tekemään juhlatilasta sopivan aavemaisen. Valaisimen LED-lamppu antaa juuri sopivasti tunnelmavaloa ja paristojen ansiosta valaisinta on helppo siirtää paikasta toiseen. Halloween-juhlissa haamuvalaisin on kuin kotonaan ja siellä haamu tapaa mieluusti muita haamuja. Tilaa siis heti useampi valaisin ja järjestä hienot juhlat haamu-teemalla! Tai tilaa valaisimet lahjaksi ystävillesi ja anna ne heille juhlakutsun kera ja pyydä ottamaan lahja juhliin mukaan. Näin juhla saa hauskan oman lisän ja lamppu jää lopuksi jokaiselle muistoksi mukavista juhlista. Pakkauksessa on paristo mukana ja valon saa kytkettyä päälle valaisimen pohjassa olevan kytkimen avulla. Haamuvalaisimen korkeus on noin 16 senttimetriä ja väri on valkoinen.

Tuotetiedot

LED-valaisin Haamu

  • LED-valaisin Haamu
  • haamulla ystävälliset kasvot
  • materiaali: muovi
  • paristokäyttöinen, paristo sisältyy toimitukseen
  • valokatkaisin valaisimen pohjassa
  • mitat: noin 16 x 2 cm
  • väri: valkoinen
  • toimitetaan muovirasiassa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-23T06:26:34+00:00