Tarvitsetko apua?

Leikkikalulaatikko kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä upea, puinen laatikko sisältää kolme minipeliä arvoitusten ystäville, niin nuorille kuin vanhemmillekin. Kiva lahjaidea viimeistellään lahjansaajalle sopivalla kaiverruksella – tämä onkin mitä henkilökohtaisin tuote ja mutkaton annettava niin syntymäpäiväksi kuin jouluksikin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Leikki ja hauskanpito eivät ole lasten yksinoikeuksia – tämä leikkikalulaatikko nimittäin miellyttää myös vanhemman arvoitusten ystävän mieltä. Puinen boksi sisältää kolme minipeliä, joiden ratkaisemiseksi tarvitaan hoksottimia ja kärsivällisyyttä – tällaisia aivosoluja kutkuttelevia tuotteita on aina mukava antaa lahjaksi esimerkiksi siskolle tai veljelle tai sukulaislapselle.

Jo sinänsä hauska ja kiva lahja viimeistellään lahjansaajalle personoitavalla kaiverruksella, mikä tekee tästä lelulaatikosta entistäkin juhlavamman annettavan. Ja kun laatikkoa ei leikkeihin ja pähkinöiden ratkaisemiseen käytetä, se voidaan kätevän kokoisena asettaa kaappiin tai sängyn alle, tieltä pois. Mahtava lahjaidea, tuumaamme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

Leikkikalulaatikko kaiverruksella

  • mitat: 18 cm x 7,8 cm
  • paino: 779 g
  • Kaiverruksen kirjainmäärä riviä kohti: 13
  • Huom! Ei sovellu alle kolmevuotiaille – tukehtumisvaara!
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen
2020-05-30T18:45:09+00:00