Tarvitsetko apua?

Little Black Dress koruripustin

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt korut kätevästi ja tyylikkäästi järjestykseen! Tämä ”pikkumusta”, Little Black Dress -koruripustin tuo hyppysellisen luksusta vaatehuoneeseen, vaaterekkiin tai kaapin nurkkaan. Korut eivät enää loju ympäriinsä makuuhuoneen lattialla, sillä kaikille on oma paikkansa tämän hienon ja trendikkään koruripustimen taskuissa. Mahtavan käytännöllinen lahja ja huikea sisustuselementti hänelle, jolla on paljon koruja, rannerenkaita, kaulaketjuja ja rannemansetteja. Unelmalahja naiselle ja korujen rakastajalle. Tilaa vaikka heti!

Other customers bought

Kuvaus

Tämä ”pikkumusta” ei ehkä toimi cocktail-kutsuilla, mutta vaatekaapissa sitä korvaamattomampaa varustetta ei olekaan. Little Black Dress koruripustin on monitaskuinen ja monikäyttöinen säilytyslokerikko kaikille naisille, joilla on koruja tilanteisiin kuin tilanteisiin. Tässä silmäiltävän kauniissa ja kätevässä koruripustimessa on 39 läpinäkyvää säilytystaskua, ja korut pysyvät niissä helposti järjestyksessä ja tallessa.

Tänne säilöt sormukset, korvikset, kaulaketjut ja nilkkakorut vaivattomasti ja nopeasti. Trendikkään näköistä ripustinta ei edes tee mieli piillottaa vaatekaappiin! Lisäksi selkäpuolen 24 ripustussilmukkaan mahtuvat passelisti kaulaketjut, rannerenkaat ja vaikkapa arvokkaat nahkavyöt. Mikäänhän ei estä myöskään kangaskassien, käsilaukkujen ja muiden kevyiden lisäasusteiden säilyttämistä Little Black Dress koruripustimessa.

Korujen ketjut eivät sotkeennu keskenään, korut ovat aina käden ulottuvilla ja mikä parasta, ne eivät mene milloinkaan pikkumustan hellässä huomassa hukkaan. Koruja ei enää tarvitse metsästää lattialta ja lipaston hyllyjen perukoilta, ne ovat Little Black Dressissä aina omilla paikoillaan. Valitset aamukiireessäkin aina oikean korun.

Little Black Dress koruripustin on lyömätön lahja kaikille korujen rakastajille, rokkareille ja bilehileille. Ripustin näyttää vaatehuoneessa ylväältä ja tuo arkeen luksusta. Ohittamaton lahjaidea kaikille naisille; tyttöystävälle, kollegalle ja äidille.

Tuotetiedot

  • mitat: 45 cm x 109 cm
  • sisältää henkarin
  • materiaali: polyesteri/muovi/metalli
  • 39 läpinäkyvää säilytystaskua, 24 ripustussilmukkaa
2020-10-27T00:52:32+00:00