Tarvitsetko apua?

Love is in the Air saippuakuplasetti

6,90 €
(172,50 € / l) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Oikein söpö lahjaidea hääjuhliin tai vihkimistilaisuuteen. Tämä saippuakuplasetti sisältää kaksi saippuakuplapulloa, joista voidaan puhallella saippuakuplia vastavihittyjen ympärille, kun he poistuvat kirkosta tai vihkialttarilta. Setin pullot on koristeltu kahdella eri kuvamotiivilla, morsiamen ja sulhasen kuvilla, ja tämä tuote toimiikin mainiosti esimerkiksi annettavaksi kaikille häävieraille ennen vihkimisen alkua – sulhasen puolen vieraille omansa ja morsian puolelle omansa. Osta nyt – erinomainen idea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suunnitteletko omia häitäsi vai toimititko kenties ystäväsi kaasona tai bestmanina? Nyt esittelemme erinomaisen tuotteen, jolla piristät häiden koristelua ja aktiviteetteja huomattavasti ja teet juhlapäivästä entistäkin kauniimman. Tämä ”Love is in the Air” saippuakuplasetti soveltuu nimittäin useisiin kohtiin häiden kulussa.

Voit ensinnäkin suunnitella esimerkiksi kuplia puhallettavaksi heti vihkimisen jälkeen, etenkin jos kyseessä ovat intiimit ja kesäiset puutarhahäät. Kuvittele, kuinka ihanalta näyttää, kun kaaso ja bestman puhaltavat ihanasti sateenkaaren väreissä kimaltelevia kuplia aurinkoisena kesäpäivänä ja niitä kauniimmin säihkyy vain onnellinen morsian. Tai sitten voit ostaa jokaiselle vieraalle oman saippuakuplapullon – ne on väritetty morsiamen ja sulhasen kuvamotiiveilla. Näin voitkin ojentaa morsiamen puolen vieraille ja sulhasen puolen vieraille omat pullot, joista jokainen vieras voi sitten kirkosta poistuttaessa tai alttarilta käveltäessä puhaltaa onnenkuplia hääparin ylle. Hieno vaihtoehto perinteiselle riisin heittelylle! Ja kun vieraat säilyttävät pullot, jokainen tietää heti, kummalta puolelta kukakin vieras on.

”Love is in the Air” saippuakuplasetti on erinomainen ja tavallisuudesta poikkeava häädeko, ja tämän tuotteen tilaamalla teetkin häistä hieman erikoisemmat ja vielä mieleenpainuvammat. Osta nyt – mainio idea!

Tuotetiedot

  • setti sisältää kaksi saippuakuplapulloa (kuvamotiivit: morsian, sulhanen)
  • tölkkien koko 3 cm x 10 cm, tilavuus 4 cl
2020-09-29T19:17:04+00:00