Tarvitsetko apua?

Love Me Tender hierontaöljy

Alkaen: 19,90 €
(199,00 € / l) Sis. alv
- +
Eroottinen ja aistillinen hieronta on aina paikallaan, kun parisuhteen lemmentuokioita halutaan entisestään tehostaa. Tämä hierontaöljy on silti aivan omassa luokassaan, sillä se lämpenee, kun sitä hierotaan kehoon. Samalla ilmoille tulvahtaa ihana ja kiihottava tuoksu, josta tarjoamme kolme miellyttävää ja kiihottavaa vaihtoehtoa: suklaan, mansikan ja vaniljan. Tämä hierontaöljy on yksinkertaisesti paras lahjaidea, jonka voit kumppanillesi antaa. Kokeile esimerkiksi ystävänpäiväksi tai joululahjaksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mikä tekee kahdenkeskisestä illanvietosta entistäkin kiinnostavamman ja jännittävämmän? Kun illallinen on syöty ja lasilliset juotu, on kenties aika syvällisten kahdenkeskisten keskustelujen, silmiin katsomisen ja toisen seurasta nauttimisen. Ilta saattaakin huipentua eroottiseen ja aistilliseen hierontaan, joka lienee intiimeintä ja henkilökohtaisinta kahden ihmisten välistä kanssakäymistä. Mihinkään ei ole kiire, on vain toinen ja hänen nautintonsa. Nyt esittelemmekin tämän hierontaöljyn, jolla nostat iltanne seuraavalle tasolle.

Love Me Tender hierontaöljy on varsin erikoista – ja takuuihanaa: se lämpiää hierottaessa ja saa hieronnan kohteelle ihanan kuuman tunteen hierottavaan kehonosaan. Samalla ilmoille leviää ihana aromi, sillä tämä Love Me Tender hierontaöljy on tilattavissa kolmena eri tuoksuvaihtoehtona: ihanana suklaana, maanläheisenä vaniljina ja hedelmäisenä mansikkana. Joku näistä vaihtoehdoista on varmasti kaikkien mieleen, ja voitkin olla varma siitä, että kun tilaat tämän lahjan kumppanillesi, hän ilahtuu ja yhteiset hetkenne ovat entistä syvempiä.

Love Me Tender hierontaöljy on erinomainen lahjaidea: se sopii kumppanillesi herkäksi ystävänpäivälahjaksi, kynttilöiden sytyttämisen jälkeen avattavaksi joululahjaksi tai kahdenkeskisen syntymäpäiväillan päätteeksi. Osta nyt verkkokaupastamme ja tee parisuhteestanne entistä intohimoisempi.

Tuotetiedot

  • pakkauskoko: 100 ml
  • tuotevaihtoehdot: mansikka, vanilja, suklaa

Tuotetiedot

  • pakkauskoko: 100 ml
  • tuotevaihtoehdot: mansikka, vanilja, suklaa

Tuotetiedot

  • pakkauskoko: 100 ml
  • tuotevaihtoehdot: mansikka, vanilja, suklaa

Tuotetiedot

  • pakkauskoko: 100 ml
  • tuotevaihtoehdot: mansikka, vanilja, suklaa
2020-10-27T07:40:02+00:00