Tarvitsetko apua?

Love You To The Moon And Back tyyny

19,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on tiedossa erittäin rauhallisia unia: tämä tyyny nimittäin viestittää antajansa rakkaudesta ja välittämisestä, ja se onkin aivan ihana lahja esimerkiksi vuosipäiväksi tai Ystävänpäiväksi. Love You To The Moon And Back, tyyny sanoo ja ihastuttaa lahjan saajaa romanttisuudellaan ja vilpittömyydellään. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi tätä ihanaa tuotetta lahjaksi läheiselle ihmiselle, rakkaalle sukulaiselle tai elämänkumppanille. Tilaa nyt ja tuo läheisesi elämään ripaus lisää rakkautta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lahjat.fi-toimitus haluaa toivottaa tämän romanttisen tyynyn myötä kaikille oikein mukavia kauneusunia ja päivänokosia! Love You To The Moon And Back tyyny nimittäin tuudittaa käyttäjänsä suloisiin uniin, ja on ihana nukahtaa, kun tietää, että lahjan antaja totisesti välittää. Love You To The Moon And Back tyynyn päällys on pehmeää ja mukavan tuntuista puuvillaa, ja sisältä se on pehmoista polyesteriä. Tällaisia tyynyjä tarvitaan juurikin ansaittujem nokkaunien ottamiseen, ja miksei toki tyyny löytäisi tietään myös sänkyyn asti yöunia tuudittamaan. Kun voi painaa päänsä näin kauniille ja ihania ajatuksia sisältävälle tyynylle, unet ovat varmasti rauhalliset ja sikeät. Juuri tällaisia kodintekstiilejä on mukava säilyttää esimerkiksi sohvan päällä tai päiväpeitolla hyvää fiilistä tuomassa. Tämä tuote on erinomainen lahja esimerkiksi kumppanillesi tai aviopuolisollesi vaikkapa vuosipäiväksenne. On mukava muistaa läheistä ihmistä kivoilla ja tunteellisilla lahjoilla, ja tämä tyyny on juurikin sellainen. Ja jos olet hiljaisempaa sorttia etkä halua useinkaan puhua asioitasi julki, tämä tyyny viestii läheisellesi siitä, mitä tunteita sisimmässäsi on. Toimi nyt ja tilaa tämä mukava lahja verkkokaupastamme.

Tuotetiedot

* painatus: Love You To The Moon And Back * sisältää kiinni neulottuja tähtikuvioita * materiaalit: puuvilla (päällys), polyesteriä (täyte) * mitat: 34 cm x 39 cm x 6 cm * väri: beige, musta * Huom! Tyynyn päällys ei ole irroitettavissa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T08:35:26+00:00