Tarvitsetko apua?

Lukuteline kylpyammeeseen

18,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Täydellinen rentoutumislahja esimerkiksi äidille: tämä tukevarakenteinen mutta siro teline asennetaan kylpyammeen seinien varaan ja siitä muodostuu yhdistetty luku- ja viinilasi teline rattoisia kylpyhetkiä varten. Mitään työkaluja ei tarvita, sillä teline lepää omalla painollaan seinien varassa. Kylpy rentouttaa ja virkistää, ja nyt kylpyhetkestä tuleekin oikea arjen luksusrupeama, kun ammeessa voi helposti lukea vaikka mieliromaaniaan. Vilpitön suositus lahjat.fi-toimituksen väeltä, joten tilaa nyt lahjaksi.

Other customers bought

Kuvaus

Kylpytuokiot ovat usein välttämättömiä rentoutumissessioita keskellä kiireistä arkea. Ne ovat myös harvoja hetkiä, jotka saa varata vain itselleen, vaikka perheen vaatimukset odottaisivatkin kylpyhuoneen oven takana. Kuinka ihanaa onkaan laskea ammeeseen kuumaa kylpyvettä, heittää joukkoon hieman vaahtoa tai kylpysuolaa, lillua ammeessa ja tuntea kehon rauhoittuvan ja jäseniensä rentoutuvan.

Nyt kylpysessiosta voidaan tehdä entistäkin rennompia. Tämä ammeen seinien varaan pingotettava teline nimittäin sisältää käteviä tasoja, joille voit laskea käsistäsi kaiken, mitä kylpemisen yhteydessä saatat tarvita. Mutta telineen upein puoli on sen säädettävä kirjatuki: voit lukea lempikirjaasi kylvyssä ilman, että kirja uhkaa kastua, ja mieli lepää suosikkiromaanin parissa.

Kylpyammetelineessä on lisäksi kynttilänjalka, johon voit sytyttää ihan tavallisen kynttilän tai vaikkapa hurmaavan tuoksukynttilän entistäkin harmonisemman kylpyhetken luomiseksi. Ja jotta nautinto olisi täydellinen, telineessä on kaksi lasinpidikettä: kaada itsellesi lasi viiniä ja nosta rentoutuminen maksimitasolle. Ja tokihan voit kutsua kumppanisi kylpyyn kanssasi, sillä hänellekin on lasinpidike valmiina…

Tämä kylpyteline on ihana ja kätevä lahja esimerkiksi vaimollesi tai tyttöystävällesi, ja hän ilahtuu varmasti, kun saa kylpysessioihinsa hieman lisähelpotusta. Tilaa nyt lahjaksi – suosittelemme lämpimästi!

Tuotetiedot

  • teline sisältää:
  • kaksi lasinpidikettä
  • kynttilänjalan
  • kolme alustaa
  • kirjatelineen (korkeus säädettävissä)
  • kumitassut naarmuttamista vastaan
  • materiaali: metalli, kumi
  • väri: hopea
  • mitat: 85 cm x 20 cm x 8,5 cm
2020-10-21T07:30:12+00:00