Tarvitsetko apua?

Luo oma valokuvatarjotin

29,90 €
Sis. alv
- +
Tämän persoonallisemmaksi ei lahja enää muutu! Luo oma, valokuvin koristeltu tarjotin, johon voit valita yhdeksän kaikkien aikojen parasta otosta. Lahjaidea vertaansa vailla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Itse tehty lahja saa lähes poikkeuksetta enemmän kiitosta ja arvostusta kuin valmiina kaupasta ostettu. Itse tehdyn lahjan eteen on käytetty aikaa ja nähty vaivaa, käytetty kenties mielikuvitusta ja joskus jopa vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä.

Tämän tarjottimen luomiseen ei onneksi kuitenkaan tarvita verta, hikeä ja kyyneleitä. Ainoa, mitä tarvitset, on yhdeksän mitä mahtavinta valokuvaa ja näppärät sormet, joilla sujautella valokuvat tarjottimen taskuihin. Lopputuloksena on persoonallinen ja ainutlaatuinen lahja, joka tarjoaa sekä iloa että vaihtelua - valokuvathan voidaan vaihtaa niin usein kuin halutaan.

Upean ulkomuotonsa ja persoonallisen viestinsä lisäksi tarjotin on tietysti loputtoman kätevä käyttöesine sopien aamupalan tarjoiluun terassilla ja juomien tarjoiluun naapurien tullessa drinkeille lempeänä kesäiltana.

Tuotetiedot

Luo oma valokuvatarjotin

  • Tarjottimeen sopii yhteensä yhdeksän valokuvaa
  • Neljä kuvaa kokoa 10 x 10 cm ja viisi kuvaa kokoa 10 x 15 cm
  • Valokuvat on helppo sujauttaa taskuihin ja ottaa taas ulos
  • Mitat (tarjotin): n. 45 x 35 cm
  • Väri: ruskea
  • Materiaali: puuta
2020-10-27T10:18:36+00:00