Tarvitsetko apua?

Luonnonkukka huonetuoksu

Alkaen: 18,90 €
(630,00 € / l) Sis. alv
- +
Kauniin valkoinen huonetuoksu, jossa neilikan näköinen kukka koristaa keraamista maljakkoa. Jospa tällä kertaa toisitkin kotiisi rakkaimmalle tai itsellesi tämän kestävän ja romanttisen huonetuoksun kukkakimpun sijaan, joka kestää kuihtumatta viikosta toiseen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pehmeän herkkä huonetuoksu, jossa luonnonkukka on asetettu kauniiseen keraamiseen maljakkoon. Tuoreet kukkaset lakastuvat nopeasti, mutta tämä kukka-asetelma kestää raikkaana ja virkeänä aina. Voit valita mieleisesi neljästä tuoksusta: kukkainen laventeli, romanttinen ruusu, pehmeän mausteinen valkoinen tee ja pehmeä meripihka.

Kaunis huonetuoksu sopii jokaiseen kotiin ja sisustukseen: niin moderniin kotiin kuin vanhoja esineitä arvostavan sisustajan kotiinkin. Luonnonkukka tuoksu sopii erinomaisesti niin keittiön pöydälle, eteisen lipastolle kuin WC- ja kylpyhuonetiloihin.

Harva meistä haluaa jättää ikkunan auki koko päivän ajaksi, jotta koti säilyisi raikkaana vielä illallakin. Kun hankit itsellesi huonetuoksun, niin saapuessasi kotiisi päivän päätteeksi miellyttävä tuoksu tulee sinua jo ovella vastaan ja saa mielesi välittömästi rennommaksi.

Jokaisen sisustajan toivelahja, sopii erinomaiseksi lahjaksi uuteen kotiin muuttavalle tai ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Tuotetiedot

Luonnonkukka huonetuoksu

  • Tuoksuvaihtoehdot: laventeli, ruusu, valkoinen tee, meripihka
  • Pakkaussisältö: 1 maljakko, 1 diffuusori, & 1 tuoksuöljy (30ml)
  • Ominaisuudet:
  • Kukka toimii diffuusorina tuoksuille
  • Materiaali: keraaminen
  • Mitat: 4 x 4 x 11cm
  • Väri: valkoinen
2020-10-01T02:28:30+00:00