Tarvitsetko apua?

Luu koiran ruokakuppi

11,90 €
Sis. alv
- +
Ihmisen paras ystävä kiittää kauniisti, kun ostat sille lahjaksi tämän upean koiran ruokakupin – ja totta kai hauvan omistajakin hykertelee tyytyväisenä. Luu koiran ruokakuppi on varustettu kauniin näköisellä luuveistoksella, ja hauvasi ihastuukin tähän astiaan ikihyviksi. Kuppi on myös erityisen syvä, jotta ruoka pysyisi kupissa eikä lentelisi reunojen yli kiivaankin ruokailuhetken aikana. Tästä mahtava lahja ystäväpiirisi koiraihmiselle. Toimi nyt ja tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ja koiraihmisiä on paljon. Ja sikäli, että koirat ovat myös täysiarvoisia perheenjäseniä, heillehän täytyy ostaa lahjoja jouluksi ja syntymäpäiväksi siinä missä kaikille muillekin. Onkin aina hieman haastavaa löytää juuri sopivaa lahjaa koiralle, olkoon sitten omalle tai ystävien koiralle. Mutta yksi asia on varma: koira pettyy surullisesti jos häntä ei lahjojenjakotilanteessa huomioida. Nyt voitkin ilahduttaa omaa hauvaasi tai ystäviäsi tai sukulaisiasi, joilla on koira. Tämä Luu koiran ruokakippo on nimittäin aivan mahtavan käyttökelpoinen ja aina tarpeeseen tuleva lahja koiraperheille. Kupin reunaa koristaa hauska muovinen luu, joka tekeekin tästä kupista vitsikkään ja persoonallisen. Mutta Luu koiran ruokakupilla on muitakin erityisiä ominaisuuksia. Ensinnäkin se on valmistettu erittäin syväksi – näin ruoka ei lentele reunojen yli vaikka koiralla olisi erityisen nälkä tai tämä olisi liian innokas ruokailija. Kupin pohjassa on kumirengas liukuesteenä, eli hauva saa aina yletetyksi ruokaansa eikä kuppi niin sanotusti karkaa alta. Kuppi on valmistettu vinyylistä ja on hyvin helppo puhdistaa. Tässä on aivan mainio lahja kaikille koiraihmisille tai omalle hauvallesi. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa vilpittömästi, joten tilaa nyt!

Tuotetiedot

* erikoissyvä – ruoka ei lentele ympäri keittiötä * pohjassa kumirengas liukumisen estämiseksi * helppo puhdistaa * mitat: 20 cm x 15 cm * materiaali: vinyyli

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-01T10:50:19+00:00