Tarvitsetko apua?

Maailmanmatkaajan raaputettava maapallo

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä raaputettava maapallo sopii erinomaisesti lahjaksi paljon matkustelevalle ja vaikkapa maailmanympärimatkaa suunnittelevalle. Maapallo on tehty pahvista ja se toimitetaan pahvisessa pakkauksessa. Maapallo kootaan itse ja sen kokoamiseen menee noin kymmenen minuuttia. Erillistä liimaa kokoamiseen ei tarvita. Maapallolla olevat maat on merkittynä karttaan ruskealla värillä ja sitä mukaa, kun on eri valtioissa vieraillut, voi kyseisen valtion raaputtaa kolikolla ja ruskean värin alta paljastuvat uudet ja kirkkaammat värit. Tilaa tämä hieno raaputettava maapallo lahjaksi ystävälle, joka matkustaa paljon.

Other customers bought

Kuvaus

Maailmanmatkaajan raaputettavan maapallon voi kätevästi ripustaa roikkumaan vaikka ikkunan eteen tai työpöydän yläpuolelle. Siitä on helppo aina katsoa, missä päin maailmaa sitä on tullut jo käytyä ja minne sitä vielä tekisi mieli mennä. Karttaa tutkiessa tulevat hauskat matkat mieleen ja matkakuume alkaa kasvaa muistellessa menneitä matkoja. Nykyaikana moni matkustaa paljon jo työnkin puolesta ja se yleensä sytyttää kipinän matkustella myös vapaa-aikana. Työmatkoillaan Kiinassa käynyt on saanut usein mahdollisuuden tutustua samalla myös maan kulttuuriin ja ehkä samalla myös naapurivaltioihin. Thaimaan matkaajat suuntaavat usein Thaimaan jälkeen myös alueen muihin maihin kuten Vietnamiin, Myanmariin ja Kamputseaan. Maailmassa on niin paljon eri maita, joihin haluaisi tutustua!

Etelä-Amerikan kävijöitä odottavat niin upea luonto vuoristoineen ja rannikkoineen kuin historialliset temppelitkin. Väli-Amerikassa on monen monta pientä valtiota, jotka tarjoavat turistille upeita rantoja palmuineen ja vesiurheiluaktiviteetteineen. Maailmanmatkaajan raaputettavassa maapallossa on monta kolkkaa, joihin matkaaja on jo tutustunut ja paljon vielä niitä alueita, joihin matka vie tulevaisuudessa. Tilaa tämä maapallo antamaan matkaajalle kertasilmäyksellä katsauksen siitä, mitkä maat ovat vielä käymättä ja mitkä maat ovat jo valloitettujen listalla!

Tuotetiedot

Maailmanmatkaajan raaputettava maapallo

  • Pakkauksessa yksi raaputettava maapallo
  • Materiaali: pinnoitettu pahvi
  • Halkaisija: 20 cm
2020-09-24T20:28:02+00:00