Tarvitsetko apua?

Maatuska-keittiötarvikesetti

11,90 €
Sis. alv
- +
Kuinka monta millimetriä olikaan yksi kupillinen jauhoja? Kun peukalo eksyy ruokaa laittaessa keskelle kämmentä ja keskenään epäjohdonmukaiset mittayksiköt johtavat mittaviin keittiökatastrofeihin, Maatuska-keittiötarvikesetti auttaa. Tämä ihastuttava keittiötarvike on lainannut ulkomuotonsa klassiselta venäläiseltä puunukelta, mutta perinteisten kuoriensa alla tällä keittiövälineellä on moderni tarkoitus: Maatuska päivittää keskenään eripuraiset, erimaalaiset ruokareseptit samalle, helposti ymmärrettävälle mittayksikköjärjestelmälle. Ruoanlaittajan paras apu on Maatuska-keittiötarvikesetti – tilaa heti itselle tai lahjaksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä juhlaruokia otsa hiessä vääntävän kotikokin paras apuri. Vielä pitäisi valmistaa yhdysvaltalaishenkinen kurpitsapiirakka. Ja entäpä herkullinen ranch-piimäkastike salaatin kanssa? Muutenhan näiden herkullisten ruokien laittaminen olisi yksinkertaista, mutta USA:n resepteissä on eri mittayksiköt kuin mitä Euroopassa käytetään. Siellä puhutaan kupeista ja teelusikallisista, pahimmassa tapauksessa jokin resepti vaatii esimerkiksi ”2/3 kuppia jauhoja”. Mitä kummaa? Nyt menevät kyllä puurot ja vellit sekaisin ja keittiöselkkaus on valmis.

Apu saapuukin perinteisen venäläisen maatuskanuken muodossa. Tässä puunukessahan on aina pienempi saman muotoinen nukke suuremman sisässä, ja isoimpiin maatuskoihin mahtuu kymmeniä pienempiä nukkeja. Tässä maatuskasta inspiraationsa saaneessa keittiotarvikkeessa niitä ei toki ole aivan noin montaa, sillä kolme toisiensa sisään mahtuvaa mittakuppia riittävät kaikenlaisten reseptien mittayksiköiden päivittämiseen. Nyt pääset helposti sisälle esimerkiksi yhdysvaltalaisten ruokablogien kiehtovaan maailmaan, kun reseptien ainesmäärät ovat sovellettavissa suomalaiseen keittiöön.

Maatuska-keittiötarvikesetti onkin jokaisen kotikokin ja ruoanlaittoa harrastavan toivelahja ja erinomaisen käyttökelpoinen keittiöväline. Osta esimerkiksi omaan kämppään muuttavalle jälkikasvullesi, ja hän oppii tuota pikaa loihtimaan herkkuruokia nettireseptien pohjalta. Toki suosittelemme myös omaan keittiöön, mikäli USA:n herkkuruoat houkuttelevat.

Tuotetiedot

  • setti sisältää kolme keittiömittaa
  • ulkomitat: 9 cm x 14 cm
2020-10-27T04:40:02+00:00