Tarvitsetko apua?

Magia suola- ja pippurisirottimet

9,90 €
Sis. alv
- +
Sano muutama valittu taikasana, lisää ruoanlaittoosi ripaus magiikkaa ja mausta ruokasi näiden taikuutta sisältävien suola- ja pippurisirottimien avulla. Upeat ruoanlaittovälineet nostavat keittiön sisustuksen seuraavaan potenssiin ja näyttävät keittiön hyllyssä kerrassaan komeilta. Suola ja pippuri ovat ruoanlaiton tärkeimmät mausteet ja näillä upeilla taikasauvoilla lisäätkin ruokaasi makua ja fiilistä. Osta nyt tämä kaunis sirotinsetti lahjaksi lähipiirisi ruokaintoilijalle tai kokille – maukas lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruoka on miltei valmista, pata porisee liedellä ja on maistamisen aika. Jotain siitä vielä puuttuu – suolaa ja pippuria tietenkin. Velhot eivät normaalisti ole kovinkaan eteviä ruoanlaittajia ja lisäilevät mitä lie jäniksenkäpäliä ja korpinjalkoja keitoksiinsa, mutta nyt voit olla itse oman kotikeittiösi maagi ja lisätä ruokaasi suolan ja pippurin näiden upeiden, magiikkaa henkivien sirottimien avulla. Ne ottavat mallinsa taikurin taikasauvoista ja näyttävät keittiön varustuksessa kerrassaan upeilta! Heilautat vain taikasauvaa ja ruokasi tulvii makua ja aromeja.

”Magia” suola- ja pippurisirotin onkin jokaisen ruoanlaittajan ja kokin toivelahja. Voit joko ostaa sirotinsetin lahjaksi harrastelijakokille, mutta myös ruoanlaiton ammattilaiset nauttivat varmasti, kun saavat lahjaksi näin kauniit sirottimet. Ne edustavat kekseliästä ja tyylikästä teollista muotoilua ja ovatkin trendikkään kodin itsestään selvä varuste.

”Magia” suola- ja pippurisirottimet ovat yksinkertaisesti vastustamattoman upeat keittiötarvikkeet, ja lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus. Osta itsellesi omaan kotiin tai anna lahjaksi vanhemmillesi, sisaruksillesi, ystävillesi… kaikki pitävät varmasti näistä kauniista esineistä, jotka ovat tietenkin myös välttämättömät lisävarusteet keittiöön. Ilman suola- ja pippurisirottimia ei tule toimeen, joten tilaa heti!

Tuotetiedot

  • mitat: 13 cm x 21 cm
2020-09-25T18:23:17+00:00