Tarvitsetko apua?

Magneettinen kirjepaino kaiverruksella

19,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Onpa kerrassaan mainio tuote esimerkiksi toimistoon tai kodin työhuoneeseen! Tämä kirjepaino totta kai säilyttää tärkeät paperit tallessa, ja lisäksi sen magneettinen ulkopinta mahdollistaa pienen askarteluajanvietteen aivotyön keskellä – pinoa pikku-ukkoja ja tikkuja magneettiselle alustalle!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Kuvaus

Juuri tällaisia hauskoja ja mutkattomia tuotteita tarvitaan lahjoiksi esimerkiksi hyvälle työkaverille tai kotona töitä paiskivalle! Kirjepaino kaiverruksella tekee totta kai sen, minkä lupaa: säilöö tärkeät paperit ja kirjeet allaan niin, etteivät ne pääse lentelemään ja menemään hukkaan. Hopeanvärinen alusta on kerrassaan komea lisä toimistopöydälle. Lisäksi alustaan kaiverretaan totta kai lahjan saajan nimi ja vaikkapa syntymäpäivä juhlapäivän kunniaksi.

Kirjepaino on kuitenkin paljon enemmän: sen päällys on magneettinen, ja paketissa tulee mukana pieniä metallisia figuureita sekä tikkuja, myös magneettisia. Näitä osia päällekäin pinoamalla voi luoda hauskoja minitaideteoksia ja saada hengähdystaukoja tiiviin työskentelyn lomaan. Mahtava lahjaidea, tilaa nyt!

Tuotetiedot

Magneettinen kirjepaino kaiverruksella

  • sisältää magneettisia pikku-ukkoja ja tikkuja pinoamiseen
  • materiaalit: muovi, metalli
  • alustan mitat: 9 cm x 9 cm x 2,5 cm
  • kaiverrus kahdella rivillä, á 14 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-23T22:39:44+00:00