Tarvitsetko apua?

Magneettinen vasara

19,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme jokaisen kodin hanslankarin ja remontoijan parhaimman kaverin: tämä vasara on nimittäin varrestaan magneettinen, ja nytpä eivät naulat mene enää hukkaan, kun ne kiinnittyvät magneettiin esimerkiksi tikkailla seistessä ja seinään naulatessa. Paketissa tulee myös mukana kasa nauloja, joten pääset heti rakentamisen alkuun, kun tilaat tämän kätevän tuotteen itsellesi. Toimii toki erinomaisesti myös lahjana ystäväpiirin tee-se-itse-henkilölle! Osta nyt ja ilahduta läheistä ihmistä hauskalla vasaralla!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tällä vasaralla on filosofinen viesti kerrottavanaan: You can not hang everything on one nail. Kääntyy suomeksi esimerkiksi: Ei kannata laskea kaikkea yhden kortin varaan. Olkoon vasaran sanomisista mitä mieltä tahansa, me lahjat.fi-toimituksessa tiedämme, että tämä vasara on jokaisen kotiaan remontoivan tai nikkaroinnista pitävän pakollinen työkalu. Se on myös erinomainen lahjaidea niin annettavaksi kuin tilattavaksi itselleenkin. Magneettinen vasara sisältää nimittäin nimensä mukaisesti kaksi magneettia, jotka sijaitsevat vasaran varressa. Niihin kiinnität erittäin kätevästi esimerkiksi naulat, joita joutuisit muutoin pitelemään käsissä tai pussukassa vyöllä. Ja toki magneeteista voi ripustaa muutakin, esimerkiksi seinäkoukkuja, ruuveja tai muuta kiinnitystarpeistoa. Mieti, kuinka kätevää on, että naulat ovat käden ulottuvilla esimerkiksi silloin, kun seisot tikkailla katonrajassa ja nauloja tarvitsisi iskeä seiniin koko ajan. Naulat eivät myöskään putoa, kun ne killuvat tiiviisti kiinni magneetissa. Magneettinen vasara on oiva lahja jokaiselle kodinsisustajalle ja nikkaroijalle, ja heitähän on jokaisessa kaveripiirissä. Anna tämä mukava ja sympaattinen lahja hyvälle ystävällesi tai sukulaiselle, jonka tiedät rakastavan pieniä remonttihommia. Toimi nyt ja tilaa verkkokaupastamme – suosittelemme lahjaideana lämpimästi!

Tuotetiedot

* sisältää kaksi voimakasta magneettia naulojen ripustamista varten * painatus: You can not hang everything on one nail * mukana seitsemän naulaa * toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-10-21T14:44:17+00:00