Tarvitsetko apua?

Magneettiset Polaroid-valokuvakehykset

15,90 €
Sis. alv
- +
Nämä tyylikkäät, kullanväriset valokuvakehykset kiinnittyvät magneettien avulla vaikkapa jääkaapin oveen. Kehysten muotona on käytetty perinteisten polaroid-kuvien mallia. Polaroid-kuvissa on kehys, joka on alhaalta muita sivuja leveämpi. Tämä malli toimii näissä kehyksissä todella hyvin ja kehyksiin voi laittaa kuvat vaikkapa kaikista perheenjäsenistä. Äiti, isä, lapset ja lemmikit saavat kukin omat kehyksensä ja kehykset voi kätevästi kiinnittää niissä olevien magneettien avulla magneettitauluun tai jääkaapin oveen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hienoille valokuville on hyvä löytää sellainen paikka, josta niitä voi mahdollisimman usein katsella. Onnistuneet lomat ja niistä otetut parhaat kuvat tuovat ihania muistoja mieleen ja hyvät muistot tuovat ihmiset aina myös hyvälle tuulelle. Jääkaapin ovessa olevat kuvat muistuttavat aina lomista ja muista onnellisista hetkistä. Miten sitten kiinnittää ne valokuvat jääkaapin oveen? Magneeteilla se onnistuu mutta ajan kanssa joku kuvan kulmista alkaa aina nousta ylös. Näiden magneettisten kehysten avulla kuva säilyy suorassa ja kehykset korostavat kuvaa kauniisti.

Teetä perheenjäsenellesi tai ystävällesi kuvia tärkeistä yhteisistä hetkistä sekä anna ne lahjaksi näiden magneettisten polaroid-valokuvakehysten kanssa. Yhden kehyksen mitat ovat 11 x 9 senttimetriä ja pakkauksessa kehyksiä on mukana kuusi kappaletta. Oli sitten kyseessä valmistujaisjuhlissa otetut kuvat, lapsuuden muistoista kertovat kuvat tai onnistuneilla lomareissuilla napsitut kuvat, ne kaikki ansaitsevat hienot kehykset ja sellaisen paikan, josta niitä usein voi katsella. Kullanväristen polaroid-valokuvakehysten ansiosta valokuvat pääsevät oikeuksiinsa ja polaroid-teema tuo oman hauskan lisänsä kuviin. Tilaa nyt kuuden kehyksen setti lahjaksi ystävälle, siskolle tai veljelle!

Tuotetiedot

Magneettiset polaroid-valokuvakehykset

  • Pakkauksessa kuusi kehystä
  • Väri: kulta
  • Materiaalit: muovi, magneetit
  • Mitat: 11 x 9 x 0,1 cm
2020-10-27T08:07:44+00:00