Tarvitsetko apua?

Magneettisetti Hevosenkenkä

8,90 €
Sis. alv
- +
Kauniin rustiikkiset, uudenvuoden tinoilta näyttävät hevosenkenkä-magneetit koristamaan muistitauluasi tai jääkaapinoveasi. Onnen amuletteinakin tunnetut hevosenkengät tuovat kauniin lisän kotisi sisustukseen ja pitävät huolen esille laittamistasi kuvista ja muistilistoista
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuulahdus tallielämää hirnahtelevine hevosineen ja kavion kopsetta jokaiseen kotiin! Kauniit ja ilahduttavat käyttöesineet luovat tunnelmaa kaikkialla. Näillä upeilla hevosenkenkä-magneeteilla kiinnität niin lapsen piirustuksen jääkaapin oveen kuin huomion muistettaviin asioihin sekä ennen kaikkea magneetteihin itseensä. Kauniin magneetit ovat tinakengän näköisiä ja sopivat erityisesti heppahullun tai eläinrakkaan kodin sisustukseen.

Magneetit pitävät kaikki kiinnitettävät asiat napakasti paikallaan ja antavat muistitaululle viimeistellyn ilmeen. Voit koota upean kollaasin muistoistasi kuten valokuvista, postikorteista tai vaikkapa matka- ja konserttilipuista. Erinomainen pieni lahja viemisiksi uuteen kotiin tai annettavaksi ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle.

Tuotetiedot

Magneettisetti Hevosenkenkä

  • Setissä 5 magneettia
  • Hevosenkenkä-design
  • Mitat: 3 x 3 x 0,6 cm
  • Materiaali: Synteettinen hartsi
2019-12-12T05:18:55+00:00