Tarvitsetko apua?

Marvin käyntikorttikotelo

29,90 €
Sis. alv
- +
Ovatko käyntikortit aina hukassa tai rutussa? Ei hätää, Marvin käyntikorttikotelo pitää huolen, että korvaamattoman tärkeät lappuset säilyvät tallessa. Personoitava kaiverrus kruunaa kokonaisuuden – tässä aivan mahtava lahja niin arkisiin juhliin kuin virallisempiinkin tilaisuuksiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Leikki ja hauskanpito eivät ole lasten yksinoikeuksia – tämä leikkikalulaatikko nimittäin miellyttää myös vanhemman arvoitusten ystävän mieltä. Puinen boksi sisältää kolme minipeliä, joiden ratkaisemiseksi tarvitaan hoksottimia ja kärsivällisyyttä – tällaisia aivosoluja kutkuttelevia tuotteita on aina mukava antaa lahjaksi esimerkiksi siskolle tai veljelle tai sukulaislapselle.

Jo sinänsä hauska ja kiva lahja viimeistellään lahjansaajalle personoitavalla kaiverruksella, mikä tekee tästä lelulaatikosta entistäkin juhlavamman annettavan. Ja kun laatikkoa ei leikkeihin ja pähkinöiden ratkaisemiseen käytetä, se voidaan kätevän kokoisena asettaa kaappiin tai sängyn alle, tieltä pois. Mahtava lahjaidea, tuumaamme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

Marvin käyntikorttikotelo

  • mitat: 9,7 cm x 6 cm x 0,5 cm
  • hopeoitu
  • kaiverrus: max 30 kirjainta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-14T07:31:54+00:00