Tarvitsetko apua?

Metallinen enkelikello-kynttilänjalka

Alkaen: 7,90 €
Sis. alv
- +
Perinteisen enkelikellon periaatteella toimivat nämä kauniit lämpökynttilöille tarkoitetut kynttilänjalat. Lämpökynttilälle on paikka kynttilänjalan jalustassa. Jalustaan on liitetty metallinen pidike, jonka yläosassa pyörii kynttilän lämmön ansiosta pieni turbiini, josta metalliset hahmot roikkuvat ja pyörivät kauniisti kynttilänvalossa. Näitä enkelikello-kynttilänjalkoja voi käyttää läpi vuoden, sillä valittavissa olevat aiheet eivät kuulu pelkästään jouluun. Värilliset linnut, ihanat sydämet, viisaan näköiset pöllöt, veikeät hirvet ja herkät lumihiutaleet ovat kauniita katsella koska tahansa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kynttilänvalo luo aina kaunista tunnelmaa. Metallinen enkelikello-kynttilänjalka antaa kynttilänvalotunnelmalle vielä pienen ylimääräisen lisän, sillä kauniisti lämmön ansiosta liikkuvat koristeet heijastavat kynttilänvaloa ympärilleen tuikkien ja kertoen lämpökynttilästä tulevan valon. Pimeässä huoneessa metalllinen enkelikello-kynttilänjalka loihtii myös huoneen kattoon ja seinille täysin uudenlaisia varjoja, niitä voisi katsella vaikka kuinka pitkään!

Metallinen enkelinkello-kynttilänjalka lämpökynttilälle on hieno katseenvangitsija sohvapöydällä tai ruokapöydällä. Liilan, vihreän ja turkoosinvärisinä hohtavat linnut tai kymmenet riippuvat sydämet ovat kauniita katsottavia ilman kynttilääkin. Kun lämpökynttilän sytyttää ja linnut tai sydämet lähtevät pyörimään, ei katsetta malttaisi irrottaa kynttilänjalasta lainkaan! Niin kiehtovaa on seurata tuikkukynttilän lämmön tuottamaa liikettä. Hirvi-somisteet vievät katsojansa hetkessä metsäisiin tunnelmiin, lumihiutaleiden leijuessa ajatukset siirtyvät talveen. Somat pöllö-somisteet tuovat katsojansa hyvälle tuulelle ja pöllöjen seinille tekemien varjojen voi liki kuulla huhuilevan oikeiden pöllöjen tapaan. Metallinen enkelinkello erilaisilla motiiveilla on hieno lahja esimerkiksi nimipäiväsankarille tai tuliaislahja kesämökille. Tilaa viehättävä enkelikello-kynttilänjalka ja ilahduta ystävääsi!

Tuotetiedot

Metallinen enkelikello -kynttilänjalka

  • Pakkauksessa yksi kynttilänjalka tuikkukynttilälle
  • Valittavana olevat mallit: sydämet, hirvet, pöllöt, linnut, lumihiutaleet
  • Materiaali: metalli
  • Mitat: noin 6,5 x 16,5 cm

Tuotetiedot

Metallinen enkelikello -kynttilänjalka

  • Pakkauksessa yksi kynttilänjalka tuikkukynttilälle
  • Valittavana olevat mallit: sydämet, hirvet, pöllöt, linnut, lumihiutaleet
  • Materiaali: metalli
  • Mitat: noin 6,5 x 16,5 cm
2020-10-31T02:38:50+00:00