Tarvitsetko apua?

Metallinen kravattiteline

9,90 €
Sis. alv
- +
Käytännöllinen kravatinsäilytysteline kaikille miesten ja miksi ei naistenkin asusteille. Metallinen, salmiakin mallinen teline pitää solmiosi ja vyösi järjestyksessä ja vapauttaa säilytystilaa. Erinomainen lahja meille jokaiselle, sillä säilytystilaa ei meillä kenelläkään ole koskaan tarpeeksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Metallinen kravattinaulakko, johon saat helposti ripustettua kravatit, solmukkeet, rusetit, huivit, vyöt ja vaikkapa taskuliinat. Vaihtoehtoja sinulla on lukemattomia. Voit koota suosikkikravattisi samaan telineeseen, jolloin niistä on helppo valita aina asuun sopiva solmio.

Teline on yksinkertaisesti ja selkeästi suunniteltu salmiakin muotoon ja valmistettu metallista. Se on helppo ripustaa koukusta, eikä vie myöskään ylimääräistä tilaa. Sen metallisille puolille mahtuu useita solmioita tai esimerkiksi vöitä säilytettäväksi. Kukaan ei koskaan valita siitä, että säilytystilaa olisi liikaa tarjolla, päinvastoin. Tämä oiva teline tuo hieman lisää selkeyttä ja tilaa jokaisen miehen vaatekomeroon tai -huoneeseen.

Oiva lahja kaikille elämäsi miehille, jotka kaipaavat vaatekaappiinsa järjestystä tai haluavat asusteidensa olevan helposti saatavilla. Sopii myös erinomaisesti naisille muun muassa huivien ja vöiden säilyttämistä varten.

Tuotetiedot

Metallinen kravattiteline

  • Pakkauksen sisältö: Metallinen teline kravateille
  • Pitää solmiot, huivit ja vyöt järjestyksessä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-26T20:27:51+00:00