Tarvitsetko apua?

Miesten Kuumavesipullo

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Lämpöä yksinäisiin öihin! Kyllä, sitä tämä miehille tarkoitettu kuumavesipullo tarjoaa. Pehmeällä plyysillä päällystetty kuumavesipullo tuo hieman naisellista pehmeyttä ja lämpöä kehiin - hauska lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pohjolan talvi on pitkä, pimeä ja kylmä. Ainakin niille, joiden asunto on hieman kylmänpuoleinen tai joiden elämästä puuttuu vielä se - ah! - niin ihanasti lämmittävä kumppani. Nyt on kuitenkin tarjolla hulvattoman hauska ja ehdottoman toimiva ratkaisu niille yksinäisille, jotka kaipaavat hieman naisellista lämpöä lähelleen.

Erehdyttävästi naisellisia muotoja jäljittelevä kuumavesipullo on ehdoton lahjahitti miespuoliselle sinkkuystävälle tai muutoin lisälämpöä ja läheisyyttä kaipaaville. Kuminen, miellyttävällä plyysillä päällystetty kuumavesipullo on lisäksi todella helppokäyttöinen eikä tuo mukanaan mitään oikealle ihmissuhteelle tyypillisiä kommervenkkejä. Anna ystävälle lämpöä kylmimpiin talvikuukausiin tai hauskuuta kaveriporukkaa antamalla tämä yläosaton neitokainen polttareissa tai syntymäpäivälahjana!

Tuotetiedot

Miesten Kuumavesipullo

  • Kuumavesipullo plyysipäällisellä
  • Valittavana eri värejä
  • Tilavuus: 1,5 l
  • Materiaali: päällinen 100 % polyesteriä
  • Mitat: n. 35 x 20 cm
2020-10-25T02:44:12+00:00