Tarvitsetko apua?

Miesten nahkaranneke kaiverruksella

32,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä musta, kaksikerroksinen rannenauha on täydellinen lahjaidea miehelle, joka arvostaa laatua. Lisäksi rannenauhaan voidaan kaiverruttaa lahjansaajan nimiteksti tai mikä tahansa tekstipätkä – voitkin kustomoida tästä lahjasta juurkin saajansa oloisen. Anna isälle, veljelle, kumppanille tai frendille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Miehillä on totta kai heikot kohtansa, ja veikkaammepa lahjat.fi-toimituksessa, että tämä upea asuste on nimenomaan monelle miehelle aivan vastustamaton tuote. Musta nahkaranneke on tyylikäs, rohkea ja elegantti, mutta sen surffityylinen suunnittelu viestii myös rentoutta ja välittömyyttä. Tässä onkin erinomainen lahja esimerkiksi trendikkäälle velipojalle tai hyvälle ystävälle, joka pitää laatutuotteisiin pukeutumisesta.

Rannekkeen pituus on säädeltävissä ja lisäksi siihen voidaan kirjailla lahjansaajan nimi. Tästä ei kustomoitu ja henkilökohtainen vaatelisä enää coolimmaksi muutu, joten tilaakin nyt tämä hieno ja jokaiselle erikseen personoitava tuote kauttamme – elämäsi läheinen mies pitää takuuvarmasti mustasta nahkarannekkeesta.

Tuotetiedot

Miesten nahkaranneke kaiverruksella

  • kaksikerroksinen
  • kaiverrus enintään 18 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • materiaali: naudannahka
  • pituus: 30 cm, säädettävissä 20–25 cm pituiseksi
  • sisältää soljen
2020-05-30T23:29:29+00:00