Tarvitsetko apua?

Mikrofonisuihkupää

13,90 €
Sis. alv
- +
Suihkulaulannasta tuli juuri salonkikelpoista – sillä kun suihkussa avataan ääntä, luikautetaan kunnon aarioita tai huudetaan lempibiisin tahtiin, täytyyhän siellä mikrofoni olla, jotta muutkin voivat kuulla sulosävelet! Tämä hauska suihkupää toimii aivan normaalin suihkupään tavoin, mutta se on muotoiltu klassisen, 1950-lukulaisen laulumikrofonin ulkoasuun. Ei muuta kuin käsisuihku kouraan ja melodioita tulkitsemaan! Erinomainen lahja esimerkiksi sisarukselle tai jälkikasvulle omaan kämppään, miksei myös suihkussa laulavalle siippalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko lähipiirissäsi oman elämänsä Elvis? Tai löytyykö ystävistäsi seuraava Adele? Toisaalta, vaikka ei olisi varustettukaan aivan näiden supertähtien äänihuulilla, suihkussa laulaminen on silti suuresti toivottavaa toimintaa. Suihkulaulanta lievittää stressiä, elvyttää mieltä ja saa aikaan hyvää fiilistä – ja toki kodin muutkin asukkaat nauttivat, kun kylpyhuoneesta kajahtaa sulosäveliä! Sitä paitsi kylpyhuoneen akustiikka on siksi kaikuvaa, että laulaminen suihkussa kuulostaa aina valtavan hyvältä.

Nyt voit ilahduttaa tuttavapiirisi intohimoisinta suihkulaulajaa ja ostaa hänelle lahjaksi tämän huippuhienon ja hersyvän humoristisen suihkupään. Se on muotoiltu näyttämään retrohenkiseltä, 1950-lukulaiselta laulumikrofonilta – juuri sellaiselta, jolla Elvis, Johnny Cash, James Brown ja muut supertähdet ovat kuolemattomat kappaleensa tulkinneet. Ota suihkupää kouraan ja kuvittele astuvasi suuremmallekin estradille!

”Mikrofoni” suihkupää on yhteensopiva kaikkien standardikokoisen suihkuletkujen kanssa, se on helppo asentaa ja toimii aivan normaalin suihkun tavoin. Tämä äärimmäisen viileä tuote onkin ensiluokkainen lahja esimerkiksi siskon tai veljen kämpälle, ystävien kommuuniin tai omalle lapselle, joka muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin. Sisustuselementtinä myös kekseliäs ja hauska, juuri sellainen gadget, jota trendikäs ja nuorekas koti kaipaa.

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • mitat: 25 cm x 12 cm
2020-10-23T09:54:02+00:00