Tarvitsetko apua?

Mikropopcorn-kone

15,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Luvassa rentouttava leffailta kotona? Ah! Kruunaa hetkesi vaaleankeltaisella unelmalla, tuoksuvalla popcornilla, joka ei kärähdä kattilaan! Taattua elokuvatunnelmaa luvassa heti; mikropopcorn"kone" tulee ihanan retrossa purkissa, josta voit nauttia popcornit suoraan. 3-6 minuuttia mikrossa, ja klassikkoherkkusi on valmis nautittavaksi. Helppoa, turvallista, herkullista!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mmm…! Mikä tuoksuu suorastaan taivaalliselta ja sopii kotoisan leffaillan kanssa yhteen yhtä hyvin kuin Titanicin Jack ja Rose? Popcorn! Ennen kaikkea, jos se on tehty tällä kätevällä, helpolla mikropopcorn-koneella.

Sano ei palaneen kärylle ja tummuneille kattilapopcorneille! Sano ei palohälytyksille ja pelkääville lapsille. Tätä pikku-”kodinkonetta” voivat käyttää pikkuisetkin: kaada käytännölliseen, silikonista valmistettuun astiaan 1-2 rkl popcorn-maissinjyviä, laita mikroon n. 3-6 minuutiksi ja nauti. Painoa säiliöllä on vain 230 grammaa, eikä tulta tai hellaa tarvita missään vaiheessa valmistusta. Saat helpommin terveellisempää popcornia. Sinun ei myöskään tarvitse ostaa aina erikseen useaan muoviin pakattuja mikropopcorn-pusseja.

Täydellinen lahja lapsiperheeseen tai kenelle tahansa popcornin ystävälle! Retro-kuppi toimii myös hauskana yksityiskohtana keittiössä. Tunnetko jo tuoksun leijailevan keittiöstä? Nyt nauttimaan!

Tuotetiedot

Mikropopcorn-kone

  • Laita kannelliseen astiaan 1-2 rkl maissinjyviä, ja 3-6 min. mikroaaltouunissa muuttaa jyvät popcorneiksi
  • Materiaali: silikoni
  • Mitat:
  • 58 x 44 x 34 cm
  • paino: 0, 23 kg
    2020-09-25T04:21:12+00:00