Tarvitsetko apua?

Mittanauha Muoti - trendien seuraajalle

11,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Mittaa sekä seuraa muodin muuttumista tämän mittanauhan avulla. Siihen on painettu 30 piirrosta 300 vuoden ajalta muodin historiasta. 150 cm pitkässä mittanauhassa on toisella puolella senttimetrit ja tuumat.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä ainutlaatuinen mittanauha maailman muotia ja trendien tuulia seuraavalle! Taipuisassa nauhassa on toisella puolella 30 piirrosta vuosilukuineen muodin historiasta kokonaisen 300 vuoden ajalta. Kauniit kuvat on jaoteltu 10 vuoden välein ja niiden avulla on hauska seurata muodin muuttumista ajan hampaissa. Selkeät kuvat antavat hyvän käsityksen siitä, miten muoti on muuttunut ja toistaa itseään aina uudelleen ja uudelleen. Toisella puolella on perinteinen, valkoinen mittanauha, joka on käytännöllisenä apuna hänelle, joka harrastaa ompelua.

Mittanauha on kestävää muovimateriaalia. Nauhassa on sekä senttimetrit että tuumat mustalla merkittyinä. Tässäpä todella hieno lahjaidea sisarellesi, parhaalle ystävällesi tai tuttavallesi, jolla on harrastuksena ompelu. Hauskan näköinen sekä samalla erittäin hyödyllinen ja käytännöllinen lahja, josta on vielä pitkään iloa muotia rakastavan tekemiin mittailuihin!

Tuotetiedot

Mittanauha Muoti

  • 30 piirrosta muodin historiasta 300 vuoden ajalta
  • Materiaali: Joustava muovinauha
  • Pituus 150 cm
2020-09-22T16:14:00+00:00