Tarvitsetko apua?

Mr. Cardboard Virtual Reality -lasit

19,90 €
Sis. alv
- +
Haluaisitko lähteä lenkille dinosaurusten kanssa, astua hurjaakin hurjempaan vuoristorataan tai ottaa osaa historialliseen taisteluun – kotona ja nojatuolissa? Virtuaalilasit ovat 2010-luvun vastaus 3D-pelien pelaamiseen ja 3D-videoiden katsomiseen, ja nämä lasit on kirjaimellisesti valmistettu pahvista: halpaa ja teknologian kaikkien ulottuville tuovaa! Aseta vain älypuhelimesi pahvilasien sisään, laita lasit päähän ja hyppää keinotodellisuuteen. Tilaa nyt tämä välttämätön lisälaite pelaajalle – taatusti tätä päivää edustava lahja, joka kiehtoo ja kiinnostaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Me lahjat.fi-toimituksessa olemme yhtä ällikällä lyötyjä kuin sinäkin, arvon lukija: näiden pahvisten keinotodellisuuslasien kasaamiseen kuluu kirjaimellisesti minuutti, ja sen jälkeen olet valmis hyppäämään virtuaalitodellisuuteen. Lataat vain puhelimeesi sovelluksen, joka jakaa älypuhelimen ruudun kahteen pienempään kuvaruutuun, ja sitten asetat puhelimen pahvilasien sisään. Lasien linssit suurentavat puhelimesi ruudut koko näkökenttäsi kokoisiksi ja saavat aikaan hienon kolmiulotteisen illuusion. Nyt voit tuntea istuvasi vaikkapa maailman suurimman valkokankaan äärellä katselemassa elokuvaa, joka todellisuudessa pyörii muutamien senttien kokoisella älypuhelimesi näytöllä. Virtual Reality -lasit muuttavatkin kännykän ruudulla pelattavan pelin (laseissa on kolot peukaloille) tai videon upeaksi ja immersiiviseksi, uppouttavaksi kokemukseksi – sukellat virtuaalitodellisuuteen täysipainoisesti ja realismia jäljitellen.

Virtuaalitodellisuus on muutenkin nykyään paljon realistisemman näköistä kuin aiemmin. Virtuaalilaseja käyttämällä videopelit ja videot voidaan kokea kolmiulotteisina, ja se, miltä lasien sisällä näyttää, on koettava itse. Tässä onkin halpa ja kekseliäs tapa tutustua virtual realityn maailmaan! Älypuhelimille on saatavilla virtuaalitodellisuus-applikaatioita, ja näitä löydät esimerkiksi App Storesta tai Playstoresta. Samoin YouTubessa on yhä enemmän 3D-videoita, jotka ovat yhteensopivia VR-lasien kanssa. Mahtava lahjaidea kaikille tekniikasta kiinnostuneille!

Tuotetiedot

  • kokoon taiteltavat pahvilasit
  • kaksi kuperaa linssiä (läpimitta 25mm, polttoväli 45mm)
  • älypuhelimen kiinnittämiseen
  • pehmuste käyttömukavuuden maksimoimiseksi
  • yli 90-prosenttisesti kierrätetty pahvi
  • muun muassa Google Nexus 6 - ja Apple iPhone 6 Plus -laitteiden kanssa
  • Cardboard -sovellus saatavilla App Storesta ja Google Playsta
2020-09-25T11:30:11+00:00