Tarvitsetko apua?

Mr. P Something Lost juomamuki

9,90 €
Sis. alv
- +
Hahaa, nyt on jotain hukassa. Hilpeä nakupelle Mr. P on palannut, ja tällä kertaa hänet on taltioitu tähän hauskaan juomamukiin. Tämä muki kelpaa varmasti lahjaksi niin teen- kuin kahvinjuojillekin, ja yleensäkin juomamuki on mutkaton ja aina tarpeellinen lahja. Mr. P -muki on myös hupaisan romanttinen – punainen sydän koristaa mukin kylkeä ja tekee tästä esineestä myös soveliaan ystävänpäivälahjan. Osta vaikkapa kumppanillesi tai hyvälle ystävälle, miksei toki omaankin keittiöön.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aivan mahtava lahjaidea: tämä juomamuki on yhtä aikaa romanttinen, humoristinen ja käyttökelpoinen lahja, jonka voit antaa niin mielitietyllesi kuin vaikkapa veljellesi tai siskollesi lahjaksi. Lempimukista on mukavampaa juoda kahvia tai teetä, ja tällä mukilla on kaikki ominaisuudet muodostua lempimukiksi, niin hauska se on.

Mukin kyljessä seikkailee hilpeä nakupelle Mr. P, jonka pitelee tällä kertaa kylttiä kädessään: ”Something Lost”, ”Jotain on hukassa”, kyltissä kerrotaan, ja Mr. P näyttääkin erittäin huolestuneelta. Pian paljastuu, että mukin toisella puolella sykkii kirkkaanpunainen sydän – näin voit viestiä tämän mukin antamalla rakkaallesi, että sinulla on suuria tunteita. Kun olet niin sanotusti ”menettänyt sydämesi”, mikä olisikaan romanttisempi tapa kertoa se kuin antaa tämä hauska muki lahjaksi? Kokeile esimerkiksi Valentinen päivänä!

Mr. P -muki on tietenkin laadukasta keramiikkaa ja kuumat juomat maistuvat siitä erittäin hyvälle. On lahjan saaja sitten kahvinjuoja, teen ystävä tai kaakaon rakastaja, ”Something Lost” -muki tulee aina tarpeeseen. Muki onkin aina kelpaava ja mutkaton lahja vaikkapa syntymäpäiväksi tai jouluksi, miksei myös tupareihin. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi, joten tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • materiaali: keramiikka
  • mitat: 12 cm x 10,2 cm x 9,2 cm
2020-09-28T19:59:40+00:00