Tarvitsetko apua?

Muistilaput Salami

11,90 €
Sis. alv
- +
Salamia jääkaapin ovessa! Nämä salamin näköiset muistilaput näyttävät niin aidoilta, että tarvitaan toinenkin vilkaisu. Loistava lahja tämän italialaisen makkaran ystävälle, jonka jääkaappi ja työpöytä pursuaa erilaisia muistilappuja.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Salamin muotoiset muistilaput ovat loistava lahja gourmet-ruokia rakastavalle kumppanille, ystävälle, vanhemmalle tai vaikka työtoverille. Niin tavalliset jokapäiväiset tai -viikkoiset muistettavat asiat avaimista kauppareissuihin kuin erikoistapahtumatkin näyttävät paljon hienommilta ”salamille” kirjoitettuna. Ja ovatpahan ne myös työkavereiden ja pomon katseiden arvoiset, kun työpöytä onkin täynnä värikkäiden muistilappujen sijaan salamiviipaleita.

Nämä muistilaput sopivat loistavasti esimerkiksi gourmet-ruokia maahantuovalle yritykselle, ravintolaan tai lihajalostuksen yrityksen markkinointiosaston to do -listoiksi. Tosin näitä ”herkkuja” ei kannata jättää lojumaan, sillä muutoin voi olla riskinä, että asian oikeasta laidasta tietämättömät saattavat haluta pistää yhden salamisiivun suuhunsa…kitkerällä seurauksella.

Mainio lahja jokaiselle kotikokille! TV:n kokkiohjelmista ja Facebookin tai Instagramin kokkausvideoista inspiroituneena näille muistilapuille kelpaa kirjoittaa kauppalistaa illan kokkailuja varten. Ja ainahan näillä voi hauskuuttaa vieraita (ja itseään) kokeilemalla, että kuinka moni uskoo näiden olevan aitoja… Tuhannesta muistilapusta riittää iloa pitkään!

Tuotetiedot

Salami-muistilaput

  • Muistilappupinkka, 1000 lappua
2020-09-24T22:51:51+00:00