Tarvitsetko apua?

Munakuppi Pupu

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Kaikille keitettyjen kananmunien ystäville on nyt tarjolla pieni pääsiäishenkinen tunnelmankohoke. Tämä pieni pupu tuo aamiaispöytään veikeää tunnelmaa ja edesauttaa aamiaisen etenemistä pitelemällä kananmunia niitä syötäessä. Hyödyllinen ja suloinen lisä aamiaispöytään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pääsiäispupu tekee paluun! Tämä pieni pupu on mitä suloisin valkoisine turkkeineen ja taaksepäin sojottavine korvineen rikkoutunutta munankuorta pidellen. Pupua on saatavana kolmella erivärisellä munankuorella, jotta sinä voisit valita oman suosikkisi kulloisenkin mielialasi tai kyseisen päivän kattauksen värityksen mukaan. Vaihtoehtoina on hempeän vaaleanpunaisella, pehmeän vaaleanvihreällä ja kauniin kirkkaankeltaisella munankuorella varustettu pitkäkorva. Pupu on valmistettu posliinista.

Ota tämä pieni pupu lemmikiksesi, tilaa yksi omaksi iloksesi tai jos talouteesi kuuluu useampi henkilö, jokaiselle perheenjäsenelle tietysti omansa. Pupu on mukava kaveri aamiaispöytään tehden perheen sunnuntaiaamun yhteisestä aamiaisesta hieman erityisemmän ja varsinkin veikeämmän. Kiva käyttöesine, joka sopii hyvin oman perheen käyttöön tai lahjaksi ystävälle tai tämän lapsille. Kaikki rakastavat pupuja – ja kuinka edes olisikaan mahdollista olla rakastamatta näin suloista pientä pitkäkorvaa!

Tuotetiedot

Munakuppi pupu

  • Keltainen, vihreä tai vaaleanpunainen munakuppi
  • Mitat: 10 x 6 x 7 cm
  • Materiaali: posliini

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-13T19:53:01+00:00