Tarvitsetko apua?

Musta ranneke hopeoidulla ankkurilla

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, rippijuhla tai ystävänpäivä, tämä kaunis ranneke kullatulla ankkurilla on varmasti aina yhtä osuva lahja. Lahjoita se hyvälle ystävällesi, merta tai purjehdusta rakastavalle kummilapsellesi tai omalle rakkaallesi merkkinä vakaasta rakkaudestasi häntä kohtaan ja saat varmasti kiitosta upeasta lahjavalinnastasi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mustasta nahasta valmistettu ankkuriranneke on ajaton asuste, joka sopii melkeinpä mihin tilaisuuteen tahansa. Napakan rannekkeen laadukas nahka on peräisin Italiasta ja korun kiiltävä, kullattu ankkuri toimii sekä katseenvangitsijana että korun lukkona. Ranneke on vaivaton kietaista ranteen ympärille, minkä jälkeen kullattu ankkuri pujotetaan rannekkeessa olevan lenkin läpi varmistamaan, ettei koru putoa vauhdikkaammassakaan menossa. Näppärä, laadukas ja kaunis asuste – mitä muuta asusteelta voi toivoakaan!

Ankkurilla on merenkulun ulkopuolella monia eri merkityksiä. Sen sanotaan symboloivan vakautta ja voimaa, mutta myös ihmistä, johon voi luottaa ja joka pitää rakkaansa tukevasti paikallaan kovimmassakin myrskyssä. Lisäksi ankkurin katsotaan joskus symboloivan uskoa ja toivoa, mikä selittänee monen vanhan kunnon merikarhunkin ankkuritatuoinnit. Nyt voit siis antaa rakkaallesi korulahjan, jolla on hieman syvällisempikin merkitys. Olipa tarinasi ja lahjasi merkitys mikä hyvänsä, näin kaunis koru otetaan varmasti heti käyttöön.

Tuotetiedot

Aitonahkainen musta ranneke hopeoidulla ankkurilla

  • Laadukas nahkaranneke ankkuririipuksella
  • Aitoa, italialaista nahkaa
  • Hopeanvärinen, ankkurinmuotoinen riipus/lukko
  • Säädettävä koko
2020-10-21T14:34:21+00:00