Tarvitsetko apua?

Muunneltava design-kello saksanpähkinäpuusta

46,90 €
Sis. alv
- +
Seinäkello on paitsi ajan näyttäjä, myös tärkeä osa sisustusta. Tämä kaunis, saksanpähkinäpuusta valmistettu suuri kello on helposti muunneltavissa tarpeen mukaan joko seinäkelloksi tai pöydän päälle asetettavaksi kelloksi. Tyyliä ja mukailtuvuutta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vaikka nykyään jokaisella on kännykässään kello, usein myös ranteessaan, niin se ei silti vähennä kunnon ison seinäkellon vetovoimaa. Seinäkello on paitsi ajannäyttäjä, myös kaunis sisustuselementti, jonka avulla voi joko tukea asunnon muuta ilmettä tai saada aikaan mielenkiintoisia kontrasteja.

Tämä kaunis, saksanpähkinäpuusta valmistettu iso seinäkello sopii useimpiin sisustuksiin harmonisten väriensä, mustan ja ruskean, ansiosta. Se on myös helposti muunneltavissa tarpeen mukaan joko seinälle ripustettavaksi kelloksi tai pakkauksessa mukana tulevan tuen avulla pöydälle tai hyllyn päälle sijoitettavaksi. Kätevää, jos esimerkiksi asunnon seiniin ei saa tai muuten voi porata reikiä.

Kaunis ja käytännöllinen lahja esimerkiksi uuteen kotiin tai toimistohuoneella työskentelevälle, jolla meinaa aina välillä mennä ajantaju sekaisin. Näin kaunista kelloa ei voi olla vilkuilematta, joten myöhästymisen riski varmasti pienenee!

Tuotetiedot

Muunneltava design-kello saksanpähkinäpuusta

  • Joko seinälle tai tason päälle (mukana yhteensopiva pähkinäpuinen alusta
  • Leikatun näköinen numerotaulu
  • Kvartsinen kellomekaniikka
  • Materiaali: puu, metalli
  • Mitat: Ø 25,4 × 5 cm (+ 2,5 cm kehys)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-24T22:50:58+00:00