Tarvitsetko apua?

My First Smartphone puukännykkä

12,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme vitsikkään lahjaidean kaikille lapsille, jotka ovat kateellisia aikuisten älypuhelimista. Tähän hauskaan ja cooliin puukännykkään voi nimittäin piirellä ja kirjoitella itse liiduilla – vaikkapa sitten tekstiviestejä tai hymiöitä. Puisen leikkipuhelimen ”näyttö” on nimittäin liitutaulu, joka voidaan piirtelyn jälkeen pyykhkiä taulusienellä puhtaaksi. Sekä liidut että sieni sisältyvät pakkaukseen mukaan. Tilaa tämä kiva lahja läheiselle lapselle – erinomainen annettava esimerkiksi jouluksi tai synttäreiksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Odota vähän, kirjoitan äidille tekstiviestin.” Kohta voit kuulla tämän lauseen vaikkapa kolme- tai nelivuotiaan suusta, kun annat hänelle tällaisen upean leikkipuhelimen lahjaksi. Pikkulasten ei tarvitse vielä saada käyttää oikeita älypuhelimia, joten tämä hauska tuote tuleekin myös tarpeeseen, jos lapsi haluaa hypistellä ja leikkiä puhelimella.

Tästä puisesta kännykästä voidaan toki lukea tekstiviestejä tai katsella kissakuvia – kunhan ne on ensin piiretty ja kirjoitettu itse kännykän ”näyttöön” eli liitutauluun näytön paikalla. Puukännykkä onkin myös opettavainen lahja, jonka avulla lapsi oppii käyttämään mielikuvitustaan ja ilmaisemaan itseään. Ja hei, tämä näyttö ei mene rikki, vaikka kännykkä joskus putoaisi lattialle. Mukana pakkauksessa on liituja, joilla näyttöön voi taiteilla, ja ”korvakuulokkeina” toimivat pienet taulusienet, joilla näyttö puhdistetaan uutta piirustussessiota varten. Sienet eivät myöskään mene leikin tohinassa hukkaan, sillä ne on kiinnitetty leluun naruilla.

Näin cooleja lahjoja olisi toivonut omassakin lapsuudessaan olleen, ja nyt voitkin ilahduttaa läheistä lasta, omaa jälkikasvuasi tai sukulaisten tai ystävien lapsia tällä hienolla tuotteella, jonka minimalistinen design on myös kerrassaan upea. Hauska vitsi on myös antaa puukännykkä lahjaksi ystävälle, joka tuppaa aina rikkomaan uusien puhelimiensa näytöt.

Tuotetiedot

  • liitutaulupinta
  • pakkauksen mukana liituja ja taulusieni
  • materiaali: puu
  • mitat: 11,5 cm x 6 cm x 1 cm
2020-10-27T06:49:23+00:00