Tarvitsetko apua?

Nahkaranneke mustalla kaiverruslaatalla

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä koru on kerrassaan chic – sopii muodikkaalle ja modernisti pukeutuvalle miehelle lahjaksi erittäin hyvin ja korostaa pukeutumisen parhaita puolia! Korun ranneke on ohutta ja erittäin tyylikästä nahkaa, ja keskiössä komeilee lahjansaajan nimellä varustettu kaiverruslaatta! Tilaa nyt – erinomainen lahjaidea miehelle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vaatteet miehen tekevät – ja oheisvarusteet pukeutumisen tekevät, väitämme lahjat.fi-toimituksessa! Tämä tyylikäs ja hillitty rannekoru korostaa miehen pukeutumistyyliä ja nostaa hänen trendikkyytensä seuraavalle tasolle. Upea nahkaranneke ei varasta miehen ranteessa huomiota vaan piristää muutenkin tyylikästä kokonaisuutta. Värivalintana on tietenkin se ainoa oikea tällaiselle rannerenkaalle: musta!

Voit myös tehdä lahjasta täysin henkilökohtaisen kaiverruttamalla lahjansaajan nimen rannerenkaassa kiinni olevaan kaiverruslaattaan. Se tekee tästä korusta entistäkin osuvamman lahjaidean moneen tilanteeseen – aviomiehelle syntymäpäiväksi, veljelle joulupakettiin tai ystävälle muuten vain!

Tuotetiedot

  • magneettilukitus
  • materiaalit: nahka, ruostumaton teräs
  • mitat: pituus 21 cm, kaiverruslaatta 4,5 cm x 1,2 cm x 0,2 cm
  • väri: musta
  • kaiverrus enintään 6 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-01-24T00:53:04+00:00