Tarvitsetko apua?

Nahkaranneke ruutukuvioinnilla ja kaiverruksella

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä miehen pukeutumiseen ja tyyliin suunniteltu nahkaranneke on mitä komein asuste, joka juhlistaa arkipukeutumisen ja sisältää rouheaa charmia! Ruutukuvioinen nahkatuote viimeistellään lahjansaajan nimikaiverruksella – erinomainen annettava kumppanille tai veljelle syntymäpäivälahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hillitty, voimakas ja totta kai muodikas: tämä nahkainen rannerengas sopii miehen pukeutumiseen erinomaisesti ja korostaa kantajansa karismaa. Rohkea ranneke yksinkertaisesti vangitsee katseet ja sopii niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Rannekkeen keskiössä on teräksinen lukitusmekanismi, johon voidaan lisäksi kaiverruttaa lahjansaajan nimi tai vaikkapa jokin tärkeä päivämäärä: henkilökohtainen lahja on aina hyvä lahjaidea!

Nahkarannekkeen ulkoasun viimeistelee ruutukuvio, joka näyttää erityisen komealta. Nuorekas ja hilityn maskuliininen koru sopiikin varsin hyvin lahjaksi esimerkiksi kumppanillesi, veljelle tai hyvälle ystävälle. Tilaa nahkaranneke nyt lahjat.fi-verkkokaupasta – varma lahjaonnistuminen, joka miellyttää esteettistä silmää!

Tuotetiedot

  • magneettilukitus
  • kaiverrus lukko-osassa enintään 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • materiaali: nahka, ruostumaton teräs
  • mitat: 22 cm (pituus), 11 mm (leveys)
  • väri: musta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-09T04:06:48+00:00