Tarvitsetko apua?

Nimikoitu ruokalappu

Alkaen: 10,90 €
Sis. alv
- +
Pienten lasten ruokailussa sattuu ja tapahtuu. Kun porkkanasoseen ja puuron syöminen on vasta opettelua, saattaa sosetta löytyä enemmän potkuhousuista kuin pienokaisen suusta. Siitä syystä kannattaakin käyttää ruokalappua suojaamaan pikkuisen vaatetusta. Tässä ihanassa ruokalapussa on suloinen pieni kirahvi kirjailtuna ja lisäksi ruokalappuun on mahdollista saada yksilöllinen nimikointi kauniisti kirahvin alle brodeerattuna. Tilaa tästä vasta syömään opettelevalle lapsukaiselle omalla nimellä varustettu käytännöllinen ruokalappu ruokailuhetkiä ilahduttamaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kirahvilla ja lapsen omalla nimellä varustettu ruokalappu on valmistettu sataprosenttisesta puuvillasta ja siinä on käytännöllinen tarrakiinnitys. Puuvilla on pehmeäksi harjattua ja neulos on joustavaa. Myös ruokalapun pukemista helpottava tarrakiinnitys on pehmeää materiaalia. Värivaihtoehtoja löytyy kolme: valkoinen, vaaleanpunainen ja vaaleansininen. Ruokalappuun kirjailtu kirahvi on pääväriltään keltainen ja nimikointi tehdään kaikkiin värivaihtoehtoihin keltaisella brodeerauksella.

Ruokalappu on varmasti yksi tärkeimmistä ja päivittäin monta kertaa käytetyistä tarvikkeista lapsiperheissä. Siksi onkin tärkeää, että materiaali on mukavan pehmeää ja päivittäistä kulutusta kestävää. Kirahvilla koristellussa ruokalapussa reunojen kanttinauha on kiinnitetty kestävällä kaksoisompeleella ja puuvillaa on käytetty ruokalapussa kaksinkertaisena. Näin ruokalappu imee hyvin kosteutta ja suojaa paremmin vaatteita. Nimikoitu ruokalappu on loistava lahjaidea kaikille lapsille ja etenkin päiväkodissa nimikoidut tuotteet ovat arvossaan. Tilaa saman tien vaikka useampi ruokalappu, yksi kotiin, toinen päiväkotiin ja yksi mummilaan! Nimikoinnissa on tilaa 15 merkille, erikoismerkit eivät ole sallittuja. Ruokalappu säästää lapsen vaatteita ja vanhempien hermoja ja on näin ollen tervetullut lahja jokaiseen lapsiperheeseen.

Tuotetiedot

Nimikoitu ruokalappu

  • värivaihtoehdot: vaaleanpunainen, vaaleansininen ja valkoinen
  • materiaali: 100% puuvilla
  • kätevä tarrakiinnitys
  • hauska kirahvi-painatus
  • nimikoinnissa tilaa 15 merkille (ei erikoismerkkejä)
2020-10-01T08:52:16+00:00