Tarvitsetko apua?

Nostalgia Electrics retro-popcornkone De Luxe

149,90 €
Sis. alv
- +
Miltä kuulostaisi kulhollinen höyryävän lämpimiä, rapeita popcorneja? Tämä vanhojen hyvien aikojen tunnelmaa huokuva popcornkone pyöräyttää puolestasi käden käänteessä popcornit leffaillan lisukkeeksi, rennon juhlapöydän keksipisteeksi tai vaikka eteläamerikkalaistyylisen aterian lisäkkeeksi. Ammattilaispopcornkoneella poksauttelet isonkin määrän paukkumaissia, kone on helppo käyttää, ja popparit valmistuvat muutamassa minuutissa. Tällaisia olet viimeksi nähnyt elokuvateattereiden popcorn-kojuilla! Tilaa heti tämä upea lahja ystävällesi tai vaikkapa nostalgiannälkäisille vanhemmillesi. Myös elokuvaharrastajien must-lahja!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Popcorn on herkku, johon monilla liittyy lämpimiä muistoja: perhe-ekskursioita elokuvateatteriin, leffailtoja kavereiden kanssa, jääkiekkomatseja työkaveriporukalla. Popcorn on snacks-maailman kameleontti, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja maistuu niin makeana kuin suolaisena versiona. Paukkumaissi tuo hetkeen aina oman erityisen, herkullisen lisänsä.

Nyt tätä legendaarista herkkua on entistä helpompi valmistaa kotona. Nostalgia Electrics retro-popcornkone ”De Luxe” on upea, ammattilaisten keittiölaite, jolla valmistat kerrallaan litran popcornia. Mikropopcornit ovat epäterveellisiä ja yleensä liian suolaisia, ja kattilassa maissinjyviä paahtaessasi tarvitset liikaa öljyä sekä suojalasit. Tämä hieno ja tyylikäs popcornkone onkin vaivattomin ja terveellisin tapa valmistaa popcornia omassa keittiössä. Laitteessa on sisäänrakennettu kypsennysjärjestelmä, popcornit putoavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kulhoon ja pysyvät lämpölampun alla kuumina. Mukana saat mitta-astiat maissinjyville ja öljylle, toki voit halutessasi valmistaa popcornin myös ilman rasvaa.

Tämä upea Nostalgia Electrics retro-popcornkone ”De Luxe” on jokaisen keittiön lisävaruste ja sen design huokuu 1950-luvun tunnelmaa. Mahtava lahjaidea joulupakettiin tai vaikkapa tupaantuliaisiin. Tämän laitteen avulla pyöräytät popcornit koko porukalle käden käänteessä ja varmistat paikkasi leffailtojen kiistattomana kuninkaana tai kuningattarena. Tämä lahjaidea toimii niin pukinkontissa kuin tuoreen hääparin lahjapöydän viemisenä.

Tuotetiedot

  • mitat: 25 cm x 28 cm, korkeus 50 cm
  • pakkaus sisältää mitta-astian maissinjyville
2020-10-27T01:16:39+00:00