Tarvitsetko apua?

Nostalgia Electrics retro-popcornkone

79,90 €
Sis. alv
- +
Tekisikö juuri nyt mielesi tuoretta ja juuri paahdettua popcornia? Tämä upea, klassista viisikymmentäluvun henkeä ilmentävä popcornkone valmistaa aina paistokuumat popcornit ilman öljyä – televisiosarjan seuraksi, juhlien pikkunaposteltaviksi tai vaikka aterian lisäkkeeksi. Kone on hyvin helppo käyttää, ja kipollinen popcornia valmistuu sillä minuuteissa. Leffateattereiden popcorn-luukuillahan näkee tällaisia – tunnelmallinen ja hauska lahja. Tilaa nyt annettavaksi sukulaiselle tai vaikka nostalgiaa kaipaaville vanhemmillesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Popcorn, paukkumaissi, paukkujyvät – kutsuttiinpa näitä paahdettuja maissinjyviä millä nimellä tahansa, ne ovat herkullisia ja sopivat yllättävän moniin tilanteisiin. Popcorn on toki klassinen elokuvateatterieväs, jonka ryydittämänä viihdyt kesän hittileffassa paremmin. Huvipuiston hauskuuspäivienkin naposteltavana popcorn toimii erinomaisesti, ja toki illanistujaisissa tai juhlissa suolaisena seurustelupalana se on ohittamaton snack. Mutta tiesitkö, että Etelä-Amerikassa popcorn on myös monien suolaisten pääruokien lisäke?

Tätä monikäyttöistä ja legendaarista purtavaa voit toki valmistaa kotonakin, mutta… Mikropopcorneja kannattaa välttää liian suolaisuuden takia ja kattilassa maissinjyviä paahtaessa tulee usein käytettyä liikaa rasvaa. Myös suojalaseja suositellaan silmävahinkojen välttämiseksi. Tämä äärimmäisen cool Nostalgia Electrics retro-popcornkone valmistaakin popcornit kotikeittiössä kaikkein kätevämmin. Kuumailmalla toimiva valmistumekanismi paahtaa jyvät ilman öljyä, ja poksahtaneet popparit pysyvät koneen sisällä eivätkä lentele ympäriinsä. Ei muuta kuin sähköjohto pistokkeeseen, jyviä koneeseen, kulho alle, muutaman minuutin odotus ja paukkumaissi on valmista. Valmiit popcornit voi maustaa mieleisekseen suolalla, sokerilla tai vaikka chilillä.

Tämä retroa ja vintagea tulviva popcornkone on upea lisälaite trendikkääseen keittiöön ja sen designissä näkyy nostalginen 1950-luvun vaikute. Mukana tulee mitta-astia koneeseen kaadettaville maissinjyville, etkä voikaan mitenkään epäonnistua popcornin valmistamisessa.

Tuotetiedot

  • mitat: 19,5 cm x 19,5 cm, korkeus 40 cm
  • pakkauksen mukana tulee mitta-astia maissinjyville
2020-10-24T03:12:03+00:00