Tarvitsetko apua?

Nostalgia Electrics slush-kone

79,90 €
Sis. alv
- +
Nyt voit tehdä vaivattomasti raikkaita ja herkullisia slusheja eli jäähilejuomia tällä upealla ja 1950-luvun henkeä tulvivalla slush-koneella. Yhdysvaltalainen Nostalgia Electrics on johtava retro-henkisten kodinkoneiden valmistaja, ja tämä slush-kone näyttääkin erittäin klassiselta keittiön nurkassa. Sillä valmistat hetkessä huurteiset jääjuomat tai rouhit jääpalat. Jäähilejuoma on hyvää ja erilaisten juomasekoitusten variaatioita on lukemattomia. Osta ystävällesi tai sukulaisillesi Nostalgia Electrics slush-kone, toki voit myös antaa itsellesi varhaisen syntymäpäivälahjan slush-koneen muodossa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Slush eli jäähilejuoma yleistyi Yhdysvaltain itärannikon huvikeskuksissa 1950-luvulla ja on levinnyt sieltä kaikkialle maailmaan. Ja herkullista tämä jäinen virvoke onkin. Usein se on jäädytettyä virvoitusjuomaa tai sokerista mehua, joka sitten tarjoillaan rouhitussa ja jäähileisessä muodossa.

Teolliseen käyttöön tarkoitetut slush-koneet ovat isoja ja hankalia käyttää, mutta sehän ei nyt haittaa. Nostalgia Electrics tuo nyt tämän hauskan juoman kotikeittiöön, ja sen valmistus on hyvin helppoa. Tarvitset vain valmiita jääpaloja, ja sen jälkeen reseptiikka on vapaa: kokeile vaikka mehuja, makusiirappeja, hedelmiä tai marjoja juomasi aineksiksi, tai lisää jääpaloihin kahvia herkullisen frozen coffeen valmistamiseksi. Nostalgia Electrics slush-koneessa on kaksi ohjelmaa, ”snow” hienojakoisempien jäähileiden ja ”slush” karkeamman sohjon tekemiseen. Saat aina juuri sellaista jäähilejuomaa kuin itse haluat. Ja toki voit myös jauhaa jääpaloja sellaisenaan, jos tarvitset niitä esimerkiksi toisiin juomasekoituksiin.

Nostalgia Electrics slush-kone on myös erittäin näyttävä keittiökone, joka lisää kotiin tuulahduksen 1950-luvun fiilistä. Tämä on mainio lahjaidea kokkaavalle ystävällesi, mutta myös vanhempasi arvostavat Nostalgia Electricsin kodinkoneiden retro-tunnelmaa. Tilaa heti ja ilahduta läheisiäsi tällä komealla lahjalla.

Tuotetiedot

  • kaksi ohjelmaa: slush ja jäämurska
  • sisältää muovisen tarjoilukannun
  • mukana monia juomareseptejä
  • virta: 230 V / 15 W
  • korkeus: noin 29 cm
  • ei ammattikäyttöön
2020-10-23T16:52:16+00:00