Tarvitsetko apua?

Nostalgia Electrics suklaalähde

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kaikkien suklaan rakastajien ja makeannälkäisten toivelahja! Tämä hieno Nostagia Electrics suklaalähde on upea lahjaesine, kätevä keittiölaite ja kaikkien suklaakestien keskipiste. Sulatettu suklaa valuu upeasti lähteen reunuksia alas, ja siihen voi dipata hedelmiä, vaahtokarkkeja tai vaikka mansikoita. Juhlava lahjaidea joulupakettiin tai suklaata arvostavalle sukulaiselle. Häiden lahjapöydälläkin taatusti huomion varastava ja hyödyllinen tavara! Tilaa heti ja poista lahjan saajan makeahampaan kolotus kertaheitolla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tätä makoisampaa ja houkuttelevampaa näkyä on vaikea kuvitella! Sula suklaa valuu pitkin tämän upean suklaakaivon reunoja, ja mieli tekisi laittaa välittömästi sormi suklaan alle, antaa hetken valua ja nuolaista. Nostalgia Electrics suklaalähde on jokaisen suklaan ystävän toivelahja, joka muuttaa esimerkiksi jälkiruokapöydän suklaiseksi taikamaailmaksi. Tarjoa suklaalähde illallisvieraille ja ihastuneet huudahdukset täyttävät ruokasalin.

Nostalgia Electricsin suklaalähde on äärimmäisen helppokäyttöinen: sulata suklaa ja kaada se lähteen pohjalle. Sähköinen suihkulähde nostaa pyörivän keskiruuvin avulla suklaan lähteen huipulle, josta se valuu takaisin lähteen altaaseen – vain noustakseen uudelleen huipulle. Silmät lepäävät laitteen rauhallisessa liikkeessä, ja valuvaan suklaaseen voit kastaa esimerkiksi hedelmiä, keksejä tai vaikka mansikoita. Nostalgia Electrics suklaalähteeseen voit kaataa mitä tahansa sileää suklaata, jossa ei ole esimerkiksi pähkinöitä, rusinoita tai muita täytteitä, ne nimittäin tukkivat lähteen ja haittavat suklaan esteetöntä valumista. Suklaalähde on helppo puhdistaa, purkaa ja koota uudelleen.

Nostalgia Electrics suklaalähteen design on klassista 1950-luvun muotoilua, ja keittiötarvikkeena se on huomiotaherättävän upea. Tilaa heti ystävillesi häälahjaksi tai sukulaisellesi joululahjaksi. Kaikille luksusta ja hemmottelua rakastaville täydellinen lahjaidea.

Tuotetiedot

  • suklaalähde sopii kaikille suklaalaaduille ilman täytteitä (esimerkiksi pähkinöitä, rusinoita yms.)
  • laitteessa ei ole pumppua; toimii pyörivän keskiruuvin avulla
  • mitat: 13,3 cm x 13,3 cm, korkeus 35,5 cm
2020-10-21T12:06:09+00:00