Tarvitsetko apua?

Nyrkkeilysäkki likapyykeille

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Likapyykitkin voi hyödyntää nyt hauskalla tavalla tekemällä niistä treenauskohteen nyrkkeilysäkin muodossa. Tai veikeää nyrkkeilysäkin muotoista likapyykkisäkkiä voi hyödyntää pitämään huoneen siistinä. Tähän likapyykkisäkkiin nimittäin likaiset vaatteet laitetaan mieluusti, jotta säkkiä voisi sen täynnä ollessa käyttää nyrkkeilysäkkinä. Tämä on täydellinen lahja kaikille teini-ikäisille nuorille, joiden likaiset vaatteet lojuvat kaikkialla muualla kuin likapyykkikorissa. Anna nyrkkeilysäkin muotoinen likapyykkisäkki lahjaksi, ripusta se lahjan saajan huoneeseen ja pian alkaa säkin testaus. Likaiset vaatteet menevät kaikki nopeasti säkkiin ja nyrkkeilysäkin testaus pääsee vauhtiin. Hauska ja toimiva lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tähän likapyykkisäkkiin kelpaa laittaa muitakin likaisia vaatteita kuin vain boxer-mallisia shortseja. Polyesterista tehtyyn säkkiin mahtuu päivittäisessä käytössä olevat vaatteet niiden likaannuttua ja kun säkki alkaa olla täynnä, siihen voi käydä kernaasti nyrkkeilemässä ylimääräiset energiat pois. Säkin ollessa täynnä on myös tietystikin pyykkipäivän aika! Säkin voi kantaa suoraan pesukoneelle ja tyhjentää sen siellä. Hauskaa, helppoa ja käytännöllistä!

Nyrkkeilysäkin muotoisen likapyykkisäkin voi ripustaa joko vaatekomeroon tai huoneen nurkkaan roikkumaan katosta ja säästää näin lattiapinta-alaa. Säkin pituus on noin metrin ja halkaisija on noin 30 senttimetriä. Nyrkkeilysäkin mallinen likapyykkisäkki on täydellinen lahjaidea erityisesti miespuolisille henkilöille tai muuten vain lajia fanittaville. Tilaa säkki lahjaksi kaverillesi, opiskelukämppään tai veljellesi. Tähän käytännölliseen ja hauskaan lahjaan he tulevat ihastumaan ikihyviksi!

Tuotetiedot

Nyrkkeilysäkki likapyykeille

  • Materiaali: polyesteri
  • Mitat: 30 x 100 x 30 cm
2020-09-20T16:27:47+00:00