Tarvitsetko apua?

Our Life Story – Päiväkirja pareille

54,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Milloin olet viimeksi kirjoittanut päiväkirjaa? Nuoruusvuosien päiväkirjojen jälkeen voitkin nyt kirjoittaa päiväkirjaa aivan uudella tavalla. Nyt tarkoituksena ei ole enää kirjoittaa vain yksityisimmistä ajatuksistasi ja syvimmistä tunnoistasi omalle itsellesi, vaan rakkaasi kanssa jakaen. Tämä pareille tarkoitettu päiväkirja on erinomainen tapa pitää parhaimmat muistot elossa ja varmistaa, ettei suhteen mikään oleellinen virstanpylväs jää unholaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Muistatko vielä suhteesi alkuajat, perhoset vatsassa, ensimmäisen suudelman, ensimmäisen yhdessä vietetyn Valentine´s Dayn, ensimmäisen lomamatkan ja monet muut ”ensimmäiset kerrat”? Nyt voit varmistaa yhdessä rakkaasi kanssa, että kaikki suhteenne erityiset muistot pysyvät tallessa. Yhdessäolo on intensiivistä ja kokemuksia kertyy paljon, jolloin suurin osa niistä valitettavasti vaipuu ajan myötä unholaan. Pareja varten tehty ”Our Life Story” -päiväkirja auttaa ikuistamaan tärkeimmät muistot.

”Our Life Story” -paripäiväkirja tarjoaa ruhtinaallisesti tilaa parhaiden muistojenne säilyttämiseen. Kirjan käsittämättömät 1080 sivua tarjoavat tilaa tarinoille, valokuville, matkalipuille ja muille yhdessä koetuista elämyksistä kertoville dokumenteille. Kaunis sidottu kirja kestää vuosikymmenet, joten muistojen kirjaaminen voidaan aloittaa jo suhteen alkumetreillä ja jatkaa aina yhdessä vietettyihin eläkepäiviin saakka.

Paripäiväkirja on hieno lahja omalle rakkaalle ystävänpäivänä, parhaalle ystävälle tämän avioituessa tai vuosipäiväänsä juhlistaville aviopareille. Jos annat päiväkirjan lahjaksi ystävälle, jonka suhdetta olet seurannut alusta alkaen, mikään ei tietysti estä sinua jo liittämästä kirjaan muutamia vanhoja valokuvia ystäväsi suhteen alkuajoilta. Näin ystäväsi saa sekä persoonallisen että ainutlaatuisen lahjan, josta riittää iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tuotetiedot

Päiväkirja pareille

  • 1080 sivua täytettäväksi, liimattavaksi ja kuvitettavaksi...
  • Lisäsivut: Tietoa parista, matkasuunnitelmat, tulevaisuuden suunnitelmat, valokuvagalleria
  • Sidottu, mukana kirjanmerkki
  • Mitat: 15,8 x 21,9 x 6,6 cm
  • Paino: n. 1,6 kg
2020-09-26T03:19:46+00:00