Tarvitsetko apua?

Pablo veitsitukki, jossa 4 veistä

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä innovatiivinen ja tyylipuhdas veitsiteline sopii ihanteellisesti gourmet-paistin siivuttamiseen ja muiden herkkujen leikkaamiseen. Pablo veitsitukki muistuttaa ulkoasultaan härkää ja tarjoaa tukevan telineen neljälle tyylikkäälle veitselle. Täydellinen lahjaidea kodin keittiömestarille tai grillitaiturille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Terävien veitsien säilyttäminen perinteisesti lusikkalaatikossa tekee veitsistä nopeasti tylsiä ja hankalia käyttää, joten niille tulisi varata oma paikkansa keittiön työtasoilta. Panostamalla tukevaan veitsitelineeseen säilyvät veitset terävinä pitkään, mikä lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja lisäksi vältytään vahingoilta. Tässä upeassa veitsitukissa yhdistyvät turvallisuus ja tyylikkyys saumattomasti nerokkaan designin ansiosta. Teline sopii loistavasti lahjaksi innokkaalle kokkaajalle ja grillaajalle.

Veitsitukki on linjoiltaan tyylipuhdas ja sopii siten jokaiseen keittiöön näyttäväksi katseenvangitsijaksi. Komean ulkoasun lisäksi veitset ovat käytännölliset ja kätevät käytössä, ja siitä voidaan kiittää hyvin suunniteltuja kahvoja. Tässä saat neljä terävää veistä siivuttamaan kaikkea herkullista, mikä liittyy lihaan, kuten paistia, pihvejä ja kinkkua. Täydellinen setti todelliselle lihamestarille, joka rakastaa grillaamista ja mehukkaita pihvejä. Näppärä lahjaidea uuteen kotiin tai syntymäpäivälahjaksi.

Tuotetiedot

Pablo veitsitukki, jossa 4 paistiveistä

  • Ominaisuudet:
  • Veitsien säilytykseen
  • Veitsitukki muotoiltu muistuttamaan härkää
  • Suunniteltu erityisesti liharuokien leikkaamiseen
  • Materiaali: Muovi + metalli
  • Mitat: 25,3 x 9,6 x 17,5 cm
  • Värit: Harmaa (teline), musta (veitset)
2020-10-22T04:46:10+00:00