Tarvitsetko apua?

Palapeli Graffiti

Alkaen: 5,90 €
Sis. alv
- +
Tässä loistava lahja kaikille graffiti-taiteesta pitäville, jotka eivät kuitenkaan pysty tällaista taidetta kotonaan tekemään. Tästä suihkepullosta ei nimittäin tule väriä vaan siitä ilmestyy pienen vaivannäön jälkeen tyylikäs graffiti-palapeli!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Graffiti-palapeli on loistava lahja taiteellisille ja palapelien ystäville. Myös rouheasta katutaiteesta pitävät arvostavat tätä lahjaa varmasti, sillä valmiin palapelin saa vaikka ripustettua tyylikkääksi tauluksi asunnon seinälle. Myös yllätysmomentti on taattu, sillä palapeliä ei ole pakattu tavalliseen laatikkoon, vaan spraymaalipurkkiin!

Valittavana on kahdesta ihan oikeasta graffititaiteesta otetusta kuvasta; toinen New Yorkista ja toinen Tokiosta. Valinnanvaikeus voi tosin yllättää, sillä molemmat kuvat ovat todella hienoja ja sisältävät useita elementtejä. 300 palan palapelinä kokoamiseen ei mene kauaa; sen voi vaikka antaa lasten koottavaksi ja sitten aikuisen ripustettavaksi myöhemmin. Sopii tietysti loistavasti myös katu-uskottavuudesta tarkkana olevalla teinille.

Loistava idea saada hieman katutaidetta omaan tai ystävän asuntoon tai lapsen huoneeseen sotkematta kuitenkaan käsiä (tai paikkoja) tai jos taiteellinen silmä ei ihan yllä vastaavanlaisiin maalauksiin.

Tuotetiedot

Graffiti-palapeli

  • Vaihtoehtoisesti: joko New York tai Tokio
  • Pakkaus sisältää: 1 palapeli
  • 300 palaa
  • Kuvana graffitimaalaus joko New Yorkin tai Tokion kadulta
  • Valmiin palapelin mitat: n. 40 x 30 cm
  • Huom: Sisältää pieniä osia, ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille
2020-10-21T15:34:30+00:00