Tarvitsetko apua?

Palopelastaja lakanasetti

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ihanan pehmeät, näyttävät ja coolit – näissä lakanoissa lapsi nukkuu erityisen mielellään ja unet ovat turvalliset, kiitos näyttävän pelastajapainatuksen! Palotaistelijan kuva lakanassa on yksinkertaisesti uskomattoman näyttävä, ja pienet palonaiset ja palomiehet voivatkin nukkua pehmeiden vällyjen välissä sankariteoista unelmoiden. Osta nyt tämä hieno sisustuselementti ja uskomattoman näyttävä lakanasetti lastenhuoneeseen ja jälkikasvusi viihtyy uusissa lakanoissaan varmasti. Erinomainen lahjaidea omalle lapselle, sukulaislapselle tai ystäväperheelle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Palopelastaja on monen lapsen toiveammatti. Mikä olisikaan rohkeampaa ja sankarillisempaa kuin tulipaloja vastaan taisteleminen? Pelastaja on cool ammatti ja monen lapsen mielestä erittäin hip ja pop!

Tämä upea lakanasetti onkin jokaisen nuoren pelastajanalun toivelahja! Lakanasettiin on nimittäin painettu valokuvantarkka painatus palopelastajasta – aivan pikkutarkka ja yksityiskohtainen! Tämä lakanasetti sisältää pehmeän peiton ja mahtavan runsaan tyynyn sekä niille pussilakanan ja tyynyliinan. Lakanoihin on painettu hieno kuva pelastajasta, ja kun lapsi nukkkuu lakanoiden välissä, hän näyttää aivan palotaistelijalta – mikä hieno lahja ja erityislaatuinen lisä lastenhuoneen sisustukseen!

”Palopelastaja” lakanasetti on pehmeää, sataprosenttista puuvilla ja se on valmistettu EU:n sisällä. Kaikki lakanasetin osat soveltuvat pesukoneessa pestäväksi ja pesukuivaimessa kuivattavaksi, ja lakanoiden värit ovat uskomattoman vivahteikkaat ja kirkkaat – painatus on korkeinta mahdollista tasoa.

Suosittelemme lämpimästi tätä lakanasettiä lahjaksi omalle lapselle, sukulaislapselle tai ystäväperheen jälkikasvulle. Kaikki lapset iästä riippumatta nauttivat, kun saavat nukkua näin hienoissa lakanoissa, ja ovathan ne myös upea sisustuselementti! Tilaa nyt ja tee läheinen lapsi hyvin onnelliseksi – mahtava lahjaidea ja mutkaton annettava joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.

Tuotetiedot

  • setti sisältää peiton, tyynyyn, pussilakanan ja tyynyliinan
  • pussilakanassa ja tyynyliinassa palopelastaja-kuvapainatus
  • mitat: 135 cm x 200 cm (peitto), 80 cm x 80 cm (tyyny)
  • materiaali: 100 % puuvilla
  • valmistettu Portugalissa
  • konepesu 30–40 asteessa
  • voidaan kuivata koneellisesti
2020-10-26T23:37:01+00:00