Tarvitsetko apua?

Panda ostoskassi

6,90 €
Sis. alv
- +
Absoluuttisen söpö ja erinomaisen kätevä: kun mukanasi on aina oma ostoskassi, et koskaan ajaudu kauppaan ilman sitä, et tarvitse saastuttavia muovikasseja ja voit aina kantaa esineitä mukanasi, vaikka et aamulla kotoa lähtiessäsi vielä tietäisikään, mitä päivä tuo tullessaan. Tämä kiva Panda ostoskassi menee lisäksi kasaan ja hyvin pieneen tilaan – mahtuu vaikka taskuun. Lahjaideana hyvälle ystävälle myös ohittamaton, joten tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kassi edustaa kaikkea, mitä vauhdikaaseen elämään tarvitaan. Sen söpö panda-kuvamotiivi on ensinnäkin hyvää tuulta ympärilleen tuova, ja lisäksi kassi kulkee aina helposti mukana, kiitos mekanismin, jolla se pakataan hyvin pieneen tilaan. Pandakuva on nimittäin itse asiassa pieni pussukka, jonka sisään koko kassi sullotaan ja kiristetään sitten pandan kaulassa roikkuvilla nyöreillä. Erittäin kätevää ja kekseliästä, sanomme lahjat.fi-toimituksessa. Oman ostoskassin mukana kantaminen on myös ekologista. Nykyään monet kauppaketjut pyrkivät vähentämään muovijätteen määrää esimerkiksi myymällä vain paperisia kantokasseja, ja enää sinun ei tarvitsekaan ostaa aina uutta kertakäyttöistä kassia. Kun kannat Panda ostoskassia aina mukana, olet osaltasi mukana puhdistamassa luontoa ja vähentämässä muovin maailmanlaajuista käyttöä. Näin helppoa on olla luonnon ystävä! Lahjana Panda ostoskassi on helposti ja mutkattomasti annettava ihan kenelle tahansa ja vaikka keskellä arkea. Ei tarvita erityistä syytä – voit aina ilahduttaa ystävääsi ja antaa hänelle tämän hauskan tuotteen, vaikka ei olisikaan syntymäpäivä, joulu tai jokin muu merkkipäivä. Toimi nyt ja tilaa Panda ostoskassi kauttamme – hyvää tekevä ja iloa tuova lahja!

Tuotetiedot

* kassi on pakattavissa kasaan tilan säästämiseksi * nyörisuljin * materiaali: polyesteri * mitat: 56 cm x 38 cm * väri: vihreä, musta, valkoinen
2020-10-27T10:40:13+00:00