Tarvitsetko apua?

Pannunalunen Kuormalava

11,90 €
Sis. alv
- +
Pannunalunen suojaa pöydän pintaa lämmöltä ja kosteudelta. Lisäksi tämä Eurolavan pienoismallin muotoinen pannunalunen antaa kattaukselle pirteyttä ja toimii mainiosti katseenvangitsijana ruokapöydässä. Pannunalunen on valmistettu kestävästä mäntypuusta, joten se ilahduttaa keittiössäsi pitkään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pannunalunen on tärkeä muistaa asettaa kuuman kattilan alle, jotta pöydän puupinta tai lakkaus eivät vanhingoitu kuumuudesta. Varsinkin, jos sinulla on tapana tarjoilla lämmintä ruokaa suoraan pöydästä. Pannunalunen suojaa myös kattilan pohjaa likaantumasta. Voit laittaa alusen kattilan alle jääkaappiinkin, jotta hyllyt eivät likaannu. Tämä kaunis ja ihanasti muotoiltu pannunalunen on varsinainen katseenvangitsija. Se on valmistettu erittäin hyvin kuumuutta kestävästä, kauniin luonnonvärisestä männystä. Pannunalunen on täydellinen pienoismalli tavaroiden kuljetuksessa ja varastoinnissa käytettävästä puisesta matalasta eurolavasta. Saat ystäväsi tikahtumaan naurusta, kun kehut olevasi vahva ja jaksavasi nostaa yhdellä kädellä eurolavan (mutta jätä kertomatta, että kyseessä on pienoismalli).

Erinomainen lahja sellaiselle, joka itse työskentelee alalla, jossa käsitellään oikean kokoisia eurolavoja. Myös hauska ja omaperäinen syntymäpäiväyllätys ystävällesi, joka arvostaa käytännöllisiä apuvälineitä!

Tuotetiedot

Pannunalunen Kuormalava

  • Täydellinen Eurolavan pienoismalli
  • Suunnittelu: Labyrinth Design Studio Barcelona
  • Materiaali: mänty
  • Mitat: 19 × 13 × 2,5 cm
2020-09-29T12:56:33+00:00