Tarvitsetko apua?

Panoraamajalusta älypuhelimille ja kameroille

49,90 €
Sis. alv
- +
Saammeko esitelle jokaisen kännykkäkuvaajan unelman! Nyt on nimittäin erityisen helppoa napata 360-asteisia panoraamakuvia, sillä tämä elektroninen panoraamakuvajalusta säätää kuvien ottamisen välimatkat puolestasi. Panoraamakuvista tulee aina tasalaatuisia ja onnistuneita. Jalustaa ohjataan kaukosäätimellä ja ei tarvita kuin napin painallus upeiden laajakuvien ottamiseen. Jalusta mahtuu taskuun ja kulkee aina mukana. Tämä on kerrassaan mainio laite ja hauska lahjaidea kaikille valokuvia rakastaville, Instagram-päivittäjille tai muuten vain kuvaileville.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän panoraamakuvien ottamisen periaatteen? Otat ensin yhden valokuvan haluamastasi kohteesta, siirrät sitten kameran yhden mittansa verran sivuun, nappaat uuden foton, toistat toimenpiteen muutaman kerran ja ihannemaailmassa olet napannut huikean kuvasarjan, jonka yksittäisten kuvien rajat istuvat toisiinsa saumattomasti. Syntyy laaja, parhaimmassa tapauksessa vaikka 360 asteen panoraamakuva.

Näin siis teoriassa. Tosielämässä kameran siirtäminen juuri oikean verran on hyvin haastavaa. Saatat ottaa seuraavan kuvan hieman liian korkealta tai matalalta. Saatat siirtää kameraa liian vähän, ja kuvat menevät päällekäin. Tai jos siirrät kameraa liian paljon, kuvien väliin jää aukko. Tarvitset joka tapauksessa ainakin jalustan, ja siltikin homma on enemmän tai vähemmän arpapeliä.

Enää ei tarvita tuuria, sillä tämä yksinkertainen mutta nerokas panoraamakuvajalusta huolehtii kaikesta kameran liikkeestä puolestasi. Asennat säädettävän kiinnitysmekanismin avulla älypuhelimen tai pokkarikameran jalustaan, ja sen jälkeen ohjaat jalustan liikkeitä kaukosäätimen avulla. Kamera pysyy samalla korkeudella ja tuloksena on aina onnistuneita panoraamakuvia, jopa 360 asteeseen asti.

Tämä hauska vekotin mahtuu taskuun ja mahdollistaa aina onnistuneet kuvat, missä ikinä menetkin. Loistava lahjaidea kuvia räpsivälle, instagram-päivittäjälle tai ihan vaan satunnaiselle valokuvaajallekin.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää jalustan, kaukosäätimen, USB-latauskaapelin ja CR2032-patterin
  • säädettävä kiinnitysmekanismi sopii useimmille älypuhelimille ja digipokkarikameroille
  • jalusta kääntyy 360 astetta
  • ladataan USB-kaapelilla
  • väri: musta
  • päällyste: muovi
2020-08-14T00:16:10+00:00