Tarvitsetko apua?

Parvekegrilli

65,90 €
Sis. alv
- +
Oletko suuri grillatun ruoan ystävä, mutta et omista suurta pihaa tai terassia? Tällä parvekkeelle tarkoitetulla grillillä valmistat maistuvaa ruokaa pienemmässäkin tilassa! Erinomainen grilli kaikille pienemmissä rivi- tai kerrostaloissa asuville. Mahdollista myös kiinnittää parvekkeen kaiteeseen kätevän liittimen avulla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hyvät naiset, herrat ja kaikki grillauksen ystävät, saammeko esitellä; parvekegrilli! Tämän grillin avulla voit nauttia kesästä ja maistuvasta grilliruoasta pienemmälläkin parvekkeella tai terassilla ihan niin kuin olisit mökillä. Tämän metallisen grillin voit liittää helposti sen kannattimien avulla esimerkiksi parvekkeesi kaiteeseen, jolloin jo ennestään pienikokoinen grilli vie vielä entistäkin vähemmän tilaa. Grilli on hiili- tai brikettilämmitteinen, joten et edes tarvitse ylimääräisiä sähköjohtoja parvekkeellesi!

Pienestä koostaan huolimatta grilli toimii kuin mikä tahansa grilli, ja ehkä jopa paremminkin! Metallinen grilli on kooltaan 58 x 19 x 15 cm ja painaa noin 6,1 kilogrammaa, joten parvekkeellesi jää tilaa runsaasti myös muille kalusteille eikä grillin siirtäminen ole myöskään haastavaa. Nyt sinulla on upea mahdollisuus pitää hauskat grillijuhlat - asuitpa sitten missä tahansa!

Tuotetiedot

Parvekegrilli

  • Hiililämmitteinen grilli, jossa kaiteeseen kiinnittyvät kannattimet
  • Materiaali: metalli
  • Mitat: 58,0 x 19,0 x 15,0 cm
  • Paino: noin 6,1 kg
2020-10-27T03:37:06+00:00